Partyflock
 
­ Nederland

Klinch in april

gepubliceerd door , op
De winter is voorbij, de lente is aangebroken en dit zal te merken zijn tijdens klinch in de Melkweg. De diversiteit, waar het danceplatform van de Melkweg voor staat, is deze maand alom aanwezig. Op het programma staan onder andere oOoOO, Borgore, Todd Terje, Benga, Diplo, Collabs en Dave Clarke.

Voor klinch begint april op vrijdag de 8e met Closer. Voor deze editie is de Amerikaan oOoOO uitgenodigd, die donkere elektronica samen laat smelten met trage hiphopbeats en r 'n b elementen. Het eigenzinnige, Californische duo Rainbow Arabia haalt inspiratie uit het Midden-Oosten en uit electro. Op zaterdag 9 april doen zij de Melkweg aan tijdens Gemengd Zwemmen. 50Hurtz is een nieuwe clubnight, die de thuishaven wordt van de meest extreme vorm van dubstep. De artiesten op de eerste editie zijn o.a. Borgore en Bar9. Een dag later komt Todd Terje voor de tweede de roedel versterken tijdens Foxes en Wolves, een terugkomst vol warme disco.

De klinchprogrammering in het paasweekend is van Bijbelse proporties. Op Goede Vrijdag presenteert klinch moddervette dubstep in The Max met o.a. Benga, terwijl Sonic Warfare nieuwe, funky dubstepgeluiden in de Oude Zaal brengt. Addison Groove zal hier voor het eerst ooit op Nederlandse bodem een liveset laten horen. Op Paaszondag is de beurt aan de Amerikaanse dj/producer Diplo. Hij werd bekend door zijn producties voor M.I.A. en Santigold en breidde zijn publiek uit met remixes voor o.a. Kanye West, Hot Chip, Bloc Party en Radiohead. Aan het begin van de avond zal Diplo's documentaire 'Favela on Blast' in Melkweg Cinema vertoond worden.

Koninginnenacht biedt de zeldzame gelegenheid om Collabs (Speedy J en Chris Liebling) zeven uur lang aan het werk te zien. De twee voelen elkaar zo goed aan dat hun energieke sets (een hybride mix van een dj-gig en een live optreden) keer op keer een verpletterende indruk achterlaten. En wie techno serieus neemt kan ook op Koninginnedag niet om de Melkweg heen. Niemand minder dan technoveteraan en vriend-van-het-huis Dave Clarke is uitgenodigd om het Oranjefeest mee te vieren.

Klinch strippenkaart
Voor een beperkt aantal bezoekers is het mogelijk om de komende tijd voor een habbekrats naar klinch te kunnen, er zijn namelijk weer strippenkaarten te koop! Er zijn 5-rittenkaarten voor €40 en 10-rittenkaarten voor €70. Alleen verkrijgbaar aan de kassa van de Melkweg in beperkte oplage. NB: de strippenkaarten zijn geldig voor de clubavonden van klinch, niet voor alle in dit persbericht genoemde concerten.

3 opmerkingen

 
NB: de strippenkaarten zijn geldig voor de clubavonden van klinch, niet voor alle in dit persbericht genoemde concerten


zie ik het nouw goed of zijn alle feesten gewoon @klinch ?
nee, een deel van die feesten zijn gemengd zwemmen...
rainbow arabia is gemengd zwemmen inderdaad, rest allemaal geldig, ook Foxes & Wolves.