Partyflock
 
­ Nederland

Peteyfest 2011, alles los

gepubliceerd door , op
Op 7 mei 2011 staat alweer de 4e editie van Peteyfest 2011 op de agenda. Dit jaar pakt het jonge festival uit met een dikke internationale line-up aan DJ's en liveacts in 2 stages die klaar zijn om er in Lierop (Noord-Brabant) een onvergetelijke editie van te maken. De voorverkoop is inmiddels begonnen via de geheel vernieuwde website www.peteyfest.nl en tickets kosten €17,50. Ook mooi meegenomen is dat een consumptie op dit festival slechts €1,80 kost.

De Atomic Stage zal openen met veel regionale DJ's. Achtereenvolgens zullen TrashCan (house), Alzado (electro/house), Jay Mocio (electro), Marco Joosten (techno) en TeleFlash (house/electro) hun kunsten achter de decks aan het grote publiek laten horen. Hierna is het tijd voor de echte shit, namelijk Boef en de Gelogeerde Aap. Deze leden van de Fakkelteitgroep (o.a. Sticks, A.R.T., Rico, Typhoon, Zo Moeilijk en James) hebben onlangs hun debuutalbum uitgebracht op het befaamde TopNotch label en zijn klaar om deze tracks door de tent heen te blazen. Hierna zal de nieuwe lichting Eindje-housers Style Beats Liberation Front en RawEndz de vetste electro draaien. Dit is simpelweg feest gegarandeerd.

En vanaf dan gaat het er nog harder op. De Amsterdamse Gomes zal met zijn mix van dikke dubstep en grime de hele tent laten dansen. Als resident van de Oi! feesten in Paradiso heeft hij al jaren laten blijken dat hij de man is van de dubstep scene in Nederland. De organisatie is dan ook trots dat ze deze naam aan jullie mogen presenteren. Dan is het tijd voor een hard feest op een geheel andere manie. The Darkraver staat op het affiche om iedereen gek te maken met een set waarin alleen het hardste wordt gedraaid. Van oldskool happy hardcore naar de nieuwste hardcore platen van dit moment en alles wat daar tussen valt. Als afsluiter wordt er uitgepakt met niemand minder dan Trolley Snatcha. Een dubstep legende uit het hart van de scene; Londen. Als je nummers op elk feest voorbij komen, je hebt een contract bij DubPolice (o.a. Rusko, Caspa, Emalkay, Subscape en N-Type) en een overvolle agenda met alleen maar dikke gigs mag er met recht gesproken worden over één van de grootste in het genre van dit moment.

Met de line-up van de 10X10STAGE wordt (regionaal) talent een kans geboden om verder dan de lokale kroeg en de zolderkamer te draaien. Hier zullen de Peteyfest 2011-crew (Guzman&HNNBL, Fiddy'FSH en Jazzwaxx) openen en afsluiten. Tussen deze lange sets mogen Hofbuskers (Limburgs hiphop collectief), Nickotine (hiphop/dubstep, Deurne), De Geschoren Buidels (hiphop/rock/electro, Lierop), Carlo Kopana (club, Asten) en Emvidial (hardstyle, Veldhoven) laten zien wat ze in huis hebben.

Peteyfest 2011 pakt dit jaar naast de line-up op 2 stages ook uit op de gebieden van decoratie, het aanbod van eten, acties om gratis tickets te winnen (check de site). Alleen maar meer redenen om naar dit festival te gaan wat in de regio bekend staat om haar gezellige sfeer en de organisatie van het evenement wat in handen is van een jonge groep uit Lierop.

Voor nog meer info check de site www.peteyfest.nl