Partyflock
 
­ Nederland

Rawstreet
The hard way

gepubliceerd door , op
Rawstreet
3 februari 2011
FeestRawstreet · The hard way
Datumzaterdag 9 april 2011
WinactieRawstreet actiegesloten
LocatieBarstreet
Zaterdag 9 april is het dan zover! Rawstreet gaat van start en de Barstreet wordt deze avond getrakteerd op de beats van Frequencerz, Jones, Noisecult, Gremios & Tono, Soulshakerz, Heavy Disturbance en The Bass Controller. MC Flo is de host van de avond.

Deze avond staat volledig in het teken van de hardere stijlen hardcore en, uiteraard, hardstyle. Zoals de naam en subtitel van het feest al aangeven staan de aspecten Raw en Hard centraal. Daarnaast is er ook ruimte voor wat melodieuze klanken.

Frequencerz heeft een topjaar achter de rug. Het jaar 2010 was het jaar van de grote doorbraak. Met Driver scoorden ze een grote hit en tijdens Defqon.1 Festival zetten zij de Purple stage vakkundig op zijn kop door de originele platenkeuze en energieke performance. Deze lijn werd doorgezet met strakke optredens tijdens Q-dance Fusion: The Next Level en Qountdown. Ook dit jaar heeft dit duo niet stil gezeten en zetten ze de trend door met de nieuwe release X-Pand. Wat een plaat is dat zeg!

De man die al jarenlang in de hardstyle scene meedraait, Jones, mag niet missen in dit rijtje. Hij staat bekend om zijn enorm goede mixing skills, evenals zijn gevoel voor de juiste platen op het juiste moment. Hij heeft al op menig groot feest zijn kunsten mogen vertonen en zal dit 9 april wederom met genoegen doen.

Een ander steeds populairder wordend duo dat deze avond aanwezig zal zijn is Noisecult. Zij hebben al menig hardstyle liefhebber weten te overtuigen van hun kwaliteiten, o.a. tijdens Intents festival 2010 en Rebirth Festival. Daarnaast zijn ze wekelijks te horen @ FearFM met verassende sets! Naast Noisecult heeft ook Soulshakerz al aardig wat mooie boekingen achter de rug, ook dit duo mag aantreden deze avond, zij zullen de bezoekers gaan verassen met een energieke set.

Tijdens Rawstreet is er ook plaats voor regionale talenten. Gremios & Tono beloven het publiek een top set en daarom zullen de verwachtingen hooggespannen zijn. Dit duo uit de regio mag zich de komende maand tonen tijdens Queensbass, Amazed en uiteraard Rawstreet.

Heavy Disturbance, twee jonge aanstormende talenten uit Schijndel, complementeren de line-up. Met hun geniale producties Pieces & Stone Cold Killer zorgen zij gegarandeerd voor spektakel!

Last but not least: The Bass Controller. Deze dj zal de avond vakkundig afsluiten met wat lekkere hardcore platen. Er wordt een lekkere geluidsset geplaatst om de rauwe en harde beats tot hun recht te laten komen. Er is een garderobe aanwezig.

Er zullen deze avond foto's worden gemaakt door een Partyflock fotograaf.

Tickets
Kaarten kosten €10 tijdens de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij de Barstreet, Jan van Roessel & Zwaantjes.
Op de avond zelf zijn de tickets aan de deur verkrijgbaar voor €15.

See you @ Rawstreet!

7 opmerkingen

Frequencerz, die knallen gewoon maar door! Super
Werkzaam bij Raw Inc.
Artiest {SHOWLIST artist 155192, 64780}
HEAVY DISTURBANCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Schijndel... Daar kom toch die rooie vandaan? :D
Ik zeg Regeren & Beheren @ Schijndel de 9e!
Uitspraak van C-3 op vrijdag 1 april 2011 om 17:24:
Schijndel... Daar kom toch die rooie vandaan?

Gestel Jonge!
Uitspraak van C-3 op vrijdag 1 april 2011 om 17:24:
Schijndel... Daar kom toch die rooie vandaan?

Was schijndel niet gebombardeerd ofzo?...