Partyflock
 
­

Finale beach dance dj contest

gepubliceerd door , op
flyer Beach Dance
FeestBeach Dance · DJ contest finale
Datumzaterdag 9 april 2011
LocatieEigentijds Site
Op zaterdag 9 april 2011 vindt de finale van de Beach Dance DJ Contest plaats in Eigentijds in Harlingen. Na twee zinderende voorrondes hebben de zeer talentvolle dj's Edward Roombah uit Den Haag, Padrino May uit Dokkum, Mrs.G-ezz uit Soest en het duo Ryan Fiësta & San Fella uit Hoorn zich geplaatst voor de finale.

Na de sets van de finalisten verzorgt special guest Quintin het afsluitende optreden. Quintin verscheen eerder in de line-up van festivals als Innercity, Dance Valley en Mystery Land, Trance Energy en is uitgegroeid tot een dj die bekend staat om zijn techniek, energieke sets, looks en zijn hits. Naast talentvol dj zijn heeft deze gediplomeerde sound engineer ook meerdere hits geproduceerd, waaronder 'Bleep it!' die de nummer 1 positie op Dancetunes heeft bereikt en is opgepikt door grote namen als: David Guetta, Laidback Luke en dj Jean. Ook scoorde hij een radiohit samen met dj Jean: Original Dutch. In 2009 won hij de award 'dj talent of the year', een initiatief van het grootste dance radiostation van Nederland Slam FM.

Na beoordeling van de prestaties van de finalisten wordt aan het einde van de avond de trotse winnaar door de jury bekend gemaakt en verzorgt op zaterdag 16 juli de openingsset van Beach dance 2011 op het strand van Harlingen en in de line-up staat met Gelazer!, Jean, de Afro Bros en vele anderen. Daarnaast maken ze kans op een Technics DH 1200 koptelefoon wint die wordt aangeboden door Pitcherz Entertainment. De entree is de hele avond vrij.

Bezoekers kunnen t/m 8 april 2011 via de website de winnaar voorspellen en maken kans op een 'Meet & Greet' met niemand minder dan dj Jean

Tegen het speciale tarief van 15 euro (ex fee) kun je nog tickets voor Beach dance 2011 bemachtigen op www.beach-dance.nl/ of via een van de vestigingen van Free Record Shop.

2 opmerkingen