Partyflock
 
­ Nederland

Stalker presents Mike Ravelli & Miss Melera

gepubliceerd door , op
Stalker Presents
2 maart 2011
FeestStalker Presents · Einmusik
Datumzaterdag 26 maart 2011
LocatieStalker
Met een uitverkochte eerste editie nog vers in het geheugen, werkt het Haarlemse DJ duo Mike Ravelli & Miss Melera toe naar zaterdag 26 maart. De tweede editie van "Stalker Presents". Dat Stalker de oudste club van Nederland is, mag nu wel weer van zolder gehaald worden. De organisatie heeft een oude succesformule afgestoft en de avond "Stalker Presents…" in een sexy outfit gestoken. De tijd is gekomen voor een nieuwe generatie in dit concept. En om de avond nog specialer te maken halen sleuteldragers Mike Ravelli & Miss Melera (GZG, Shoeless) voor deze editie een bijzondere gast naar Stalker: Einmusik.

De Haarlemse club blijkt een zeer vruchtbare grond voor DJ talent. Dit keer zijn het er twee die zelfs landelijk doorstoten. Sommige duo's hebben die klik. Noem het synergie als je wilt. Bedenk je maar wat Peter zou zijn zonder Arnie, Jip zonder Janneke, of Tina zonder Ike. Afzonderlijk van elkaar hebben Mike Ravelli & Miss Melera een overvolle draaiagenda die hun het ganze land laat zien en soms nog verder. Maar zet ze samen op de juiste plek, juiste tijd en daar is die magie weer. Behalve Club Stalker op 26 maart heeft het tweetal optredens op grote evenementen voor de boeg zoals Rockit in de WesterUnie. Daar zijn ze hekkensluiters op een van de meest gerenommeerde techno avonden van Nederland.

De speciale gast van de avond, Einmusik, is niet voor het eerst in Stalker. Het is inmiddels traditie dat Einmusik eens per jaar opwachting maakt in deze club. Het optreden van Luilaknacht uit 2009 staat nog in het geheugen gegraveerd van de Haarlemse partygangers. De Duitse Einmusik aka Samuel Kindermann is door zijn toewijding aan het voorfront van een scene gekomen, waarvoor veel aandacht is vanuit het buitenland. Zijn werk is goed gedocumenteerd door vooraanstaande labels als Liebe Detail, Great Stuff Recordings en Kne Deep. Het is een feest om hem aan het werk te zien, dus mis deze dj/producer van grote klasse niet.

1 opmerking

Mike, Miss Melera en Einmusik...dit kan niet anders dan een gruwel van een feest worden. :)