Partyflock
 
­ Nederland

Danny Howells presenteert nieuwe album in Studio 80

gepubliceerd door , op
Danny Howells
28 februari 2011
Na een geweldige set van Danny Howells op 3 Oktober 2010 voor Floorplay @ Studio 80, is hij terug. Precies zes maanden later zal Studio 80 weer de locatie zijn voor een feest dat onderdeel is van de officiële release tour van zijn nieuwe album Phase One op zijn eigen Dig Deeper label.

YouTube Video of Danny end of October 3 night



Phase One
Naast wekelijks draaien in het weekend brengt Danny Howells ook veel tijd in zijn studio door waarbij het nu het juiste moment is voor een album op het Dig Deeper. Aldus Danny Howells: "Dit is de eerste keer dat ik de mogelijkheid had om nieuwe, unreleased muziek te tekenen, en om deze te combineren met mijn eigen producties. Ik heb zoveel muziek ontvangen van artiesten die ik respecteer, geweldig! Ik ben heel blij met het resultaat, de mix en de individuele tracks zijn hét voorbeeld van het uitgebreide arsenaal aan muzikale stijlen die ik wil dat Dig Deeper vertegenwoordigt." Phase One is een mix album wat met veel liefde en zorg door Danny Howells is samengesteld en komt in twee versies: als een 18-track mix, en een collectie van 25 individuele platen en de officiële release is op 4 april.

YouTube Video interview Renske Danny & Paul



3 April @ Studio 80
Op 3 April zal Danny Howells een speciale set in Studio 80 neer te zetten om de release van zijn nieuwe album te vieren. De avond begint om 18:00 uur, met DJ support van Floorplay resident Paul Sparkes en Stug resident Bart van Rijn. Dit is dé kans Danny Howells in actie te zien in een intieme club, op één van de beste soundsystems in het land.

Zaal 2
De tweede zaal heeft een top lokale line-up van Amsterdamse heroes. Platenzaak en organisator InDeep'n'Dance presenteert veschillende DJs die je een lekker alternatief bieden voor zaal één. Floorplay en Stug kijken uit naar deze samenwerking met InDeep'n'Dance.

Kaarten
Voorverkoop via Ticketscript voor 7,50 Euro.
Aan de deur 10 Euro. Of via de winactie hier op Partyflock.