Partyflock
 
­ Nederland

Dirty house presents Crowd Control by Vato Gonzalez

gepubliceerd door , op
Crowd Control
6 maart 2011
FeestCrowd Control · by Vato Gonzalez
Datumzaterdag 2 april 2011
LocatieMatrixx
Het begin van een nieuwe tijd. Vato Gonzalez heet je welkom in de toekomst van house. Na miljoenen Youtube views, honderdduizenden downloads, het opzetten van de muziekstijl 'Dirty House', het oprichten van een eigen boekingskantoor dat wereldwijd acht artiesten representeert en meer dan 1500 boekingen over de hele planeet vond Vato het tijd om de volgende stap te nemen met Crowd Crontrol.

Crowd Control
Crowd Control is het nieuwe concept van Vato Gonzalez dat met een eigen radio show (podcast) en platenlabel van start gaat. Op 2 april is de release party van het nieuwe concept in de Matrixx met een exclusieve 4 uurs set van Vato. Crowd Control is te beschrijven als meer volwassen en internationaal gericht concept zonder de energie en hype te verliezen waar Vato Gonzalez om bekend staat. De rebel van de house industrie heeft zich de laatste tijd opgesloten in de studio om te werken aan zijn eigen nieuwe sound. Een verrassende energieke sound die ergens ligt tussen house, progressive en techhouse met zelfs een vleugje dubstep.

Dirty House
"Dumpt Vato zijn oude stijl?". Absoluut niet! Vato Gonzalez is trots dat zijn Dirty House een complete muziekstroming is geworden en gaat hier ook absoluut mee verder. Sterker nog, in 2011 gaat hij samen met DJ Dyna & MC Tjen een complete Dirty House zomertour doen door verschillende landen van Europa.

Matrixx
Zaterdag 2 april zal Vato zijn nieuwe concept Crowd Control lanceren in de Matrixx. Met een bombastisch decor, prachtige shows, de vocalen van MC Tjen en inleiding van Kenneth G en Stefan Vilijn gaat Crowd Control van begin tot einde een gekkenhuis worden.

Tickets
Voorverkoop tickets kosten 15 euro (ex fee) en kunnen gekocht worden op www.matrixx.nl en bij alle Primera's. Voor VIP-tafels mail naar info@matrixx.nl

7 opmerkingen

Vato held!
in de mix :roflol:
Hij ook al aan de dubstep? Ik voel hier meeloperij...
laatste aanpassing
Uitspraak van On my own op dinsdag 22 maart 2011 om 00:05:
Hij ook al aan de dubstep? Ik voel hier meeloperij...

ben benieuwd hoe cheesy zijn interpretatie van dubstep gaat worden..
wel vet op zich maar die dag ook al masters