Partyflock
 
­ Nederland

Dune Events geeft al zijn bezoekers een VIP treatment

gepubliceerd door , op
Nuit d'Amour
15 oktober 2010
Den Haag gooit de beuk erin en wel op zaterdag 2 april, het is de laatste jaren veel te 'rustig' geweest in Den Haag maar daar komt met Dune events In bi tween, Nuit d'Amour radicaal verandering in.

Dune events is één van "die" organisaties met een eigen drive en passie die het telkens weer voor elkaar krijgt om met iets nieuws te komen en haar bezoekers tot in de puntjes weet te verzorgen. Nu hebben zij weer een schitterende locatie gevonden die bij de hagenaars bekend stond als porno bioscoop maar die nu al sinds jaren weer dienst doet als chique discotheek met 3 areas.

Je gelooft je ogen niet maar het is echt waar, in deze club komt Dune events weer met een actie waar je als bezoeker alleen maar beter van wordt. Dune events pakt groot uit en geven dit keer een VIP behandeling voor nog geen € 20.- per persoon voor iedere bezoeker.

Kom jij als koppel naar dit feest, komt Dune events jullie te gemoet met 1 plaats op de gastenlijst per koppel inclusief VIP treatment.

Hoe werkt het, zet deze twee feesten van Dune events op zeker in je partyflock agenda, Nuit d'Amour en In bi tween Pirates & Mermaids, en voor 75 stellen is er per koppel 1 gastenlijst plaats gereserveerd. Per koppel betaal je dus maar € 32.50 excl fee, maar krijgt daar wel de luxe waar je bij een ander extra voor moet betalen dus waarom nog extra betalen als je voor minder ook naar een feest kan en nog veel meer krijgt ook.

Bijna iedereen die aangemeld staat bij Nuit d'Amour heeft inmiddels gebruik gemaakt van deze actie, er zijn nu nog 75 gastenlijst plaatsen over en dus te verdelen over 75 koppels.

Meld je aan bij de win actie van Partyflock op Nuit d'Amour en maak kans op wat Dune events jullie ook deze keer weer te bieden heeft.

Wat heeft Dune events voor jullie in petto, een waanzinnige line up, in een nieuwe locatie die na 2 april niet meer uit de gedachten van menig party liefhebber is uit te wissen, een complete VIP arrangement en voor een aantal van jullie de promo CD van In bi tween Pirates & Mermaids.



Er zijn drie geweldige areas waarbij je bij iedere area een eigen rook gedeelte hebt dus niet achter glas maar gewoon open met de dansvloer, je staat niet afgescheiden van de rest de partygangers en de bediening zal er voor zorgen dat je eventueel kan genieten van je drankje. Natuurlijk zijn er ook een tal van traktaties, zoals fruit, ijs en de niet meer weg te denken famous bitterballen die je gedurende het feest voorbij zal zien komen. Maar de grootste traktatie is toch wel hetgeen waar Dune events inmiddels bij iedereen bekend om staat, de geweldige sfeer die jullie als bezoekers meenemen naar deze wervelende feesten. Met dj's als: Ron van den Beuken, Mark Norman, Santito, Yonah, Jor-D, Dellacrozz en Orlando Bloem gaat Den Haag een nieuw tijdperk in.

Zet deze feesten in je agenda maak gebruik van deze waanzinnig actie

- In bi-tween, Nuit d'Amour, 2 april
- In bi tween, pirates and mermaids, 4 juni

Bestel hier snel dat enkele kaartje wanneer je als koppel komt.

Parkeren
Om je auto zo goedkoop mogelijk kwijt te raken kan je in de Torengarage, ingang hoek Geest en Torenstraat, Den Haag ja auto makkelijk kwijt, je betaald daar maar € 8.-van af 22:00 tot 06:00 uur.

5 opmerkingen

Dune Events geeft al zijn bezoekers een VIP treatment

en VIPS hebben geen geld om te betalen dus
Om je auto zo goedkoop mogelijk kwijt te raken...
8 euro voor nachtuurtjes is niet een maar...
Zo, goeie actie van Dune........helaas,werken en geen oppas die week!!!!!
Ik voel me toch echt geen vip als alle bezoekers een vip treatment krijgt:lol: Dan is het speciale er wel van af namelijk:roflol: