Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers neemt Roog mee naar Arnhem

gepubliceerd door , op
Liefde is de factor wanneer Latin Lovers op zaterdag 12 Maart weer neerstrijkt in de Manhattan te Arnhem. De zon zal zijn stralen laten neerdwalen in deze moderne club. Latin Lovers is voor deze avond een zwoele verkoeling en de dames komen in hun mooiste jurkjes en de mannen in hun klasse outfit. Het Braziliaanse Carnaval staat centraal en daarom een extra dikke vette en te erge line up om van te dromen. DJ ROOG; is al veels te lang geleden dat hij in Arnhem stond, Chris Rox & Jasper Clash, Undercontrol, Timothy Fall & Dansa zijn de Djs die plaats gaan nemen achter de pioneers. De vocalen zullen ook deze keer weer in handen zijn van MC Haits & MC Brown Sugar.

De bamboestokken vliegen in het rond, slingerende apen dwarrelen langs het podium en de barren van de Manhattan. De handdoekjes worden 's ochtends al klaar gelegd voor de deur, niemand kan meer wachten op deze zomerse editie van Latin Lovers. Maak je weer klaar voor een superdik decor waarmee we de club pimpen tot een ware kustlijn. Vergeet je waaier niet mee te nemen want het wordt hot

DJ ROOG is de man van de latin house. Mister Housequake voelt zich thuis op Latin Lovers en komt daarom maar weer al te graag naar Arnhem voor een echte stralende zonnige latin set. De master van de heerlijke trommels staat klaar met zijn handdoek over zijn schouder om jullie lekker te laten zweten in een dampende Manhattan. De mannen Chris Rox & Jasper Clash mogen natuurlijk niet ontbreken. Met hun heerlijke tribal latin sets zorgen zijn op iedere editie voor het ware Latin Lovers gevoel. Met 2 grote zonnebrillen op komen daar 2 boys aangewandeld die de weg naar ons goed en maar al te graag weten te vinden. Undercontrol stralen energie uit, en deze 2 sexy Latin Lovertjes staan te trappelen voor deze editie. Latin Lovers in hun huis en ons huis is ook jouw huis. En daarbij hebben we nog twee locale helden die de opwarming in handen nemen. Timothy Fall & DJ Dansa hebben speciaal voor Latin Lovers hun cd map in orde gemaakt. En dan de MCs. Dames houden jullie het droog op de vocalen van de mannen MC Haits & MC Brown Sugar? Ook deze keer weten ze op de juiste momenten toe te slaan.

Dat wordt zweten en dat wordt zeker weten dat je deze Latin Lovers echt niet wilt missen. Met deze line up knallen we de Manhattan duidelijk uit zijn voegen en dat is goed, dat zorgt voor nog meer verkoeling in de club en uiteindelijk dansen we tot de ochtend waardoor de zonnestralen naar binnen zullen komen. Wij houden van de zomer. Jullie toch ook? Dat is Latin Lovers.

Tickets voor deze editie zijn alleen verkrijgbaar aan de deur en kosten Euro. 10,00. Alle verder info kun je natuurlijk vinden opwww.footclub.nl of volg ons op twitter: twitter.com/latinlovers en via facebook: www.facebook.nl/latinloversonline

1 opmerking

Heerlijk hoor! voor 10 euro kun je er niks over zeggen!