Partyflock
 
­ Nederland

Miss Monica's f*cking forty birthday bash

gepubliceerd door , op
Ze zit inmiddels al bijna twintig jaar in het vak en is met afstand Rotterdams, en is één van Nederlands meest bekende vrouwelijke dj's; Miss Monica. En deze maand viert zij haar veertigste verjaardag en dat laat zij zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. Met een "F*cking Forty Birthday Bash" wordt deze gelegenheid even flink onder de aandacht gebracht en natuurlijk hoort zij haar verjaardag in haar eigen stad te vieren. Daarom is de Rotterdamse club Catwalk op zaterdag 12 maart het toneel van dit spektakel en pakt Monica een avond flink uit.

In de jaren '90 was Monica één van de steunpilaren van de roemruchte club Nighttown in Rotterdam. Eerst als trouwe bezoekster en niet veel later werd ze daar resident dj en kreeg ze haar eigen maandelijkse populaire zaterdagavond. Natuurlijk ging dit niet onopgemerkt voorbij in de rest van het land en voordat zij het wist, reisde zij het hele land door om in alle clubs en op alle grote festivals te draaien. Helaas moest ze eind jaren '90 een break nemen van vijf jaar vanwege een langslepende ziekte maar ze kwam begin 2004 keihard terug en sindsdien staat deze "grande dame" weer elke weekend achter de draaitafels. Van clubnachten tot classic feesten en van festivals tot bruiloften.

Met haar pompende en opzwepende sets weet zij het publiek tijdens al haar sets tot ongekende hoogtes te brengen. Haar unieke stijl heeft haar ook een unieke schare fans opgeleverd; man, vrouw, gay, hetero, jong en oud. Zelden zal een dj zo'n breed publiek hebben aangesproken als Miss Monica. Vaak treedt ze solo op maar de laatste jaren ook steeds vaker als het populaire duo Stereo Divas, waarbij Monica ter zijde wordt gestaan door MC Miss Bunty en zij samen spetterende optredens geven.

En dat is ook precies wat zij op zaterdag 12 maart in de Catwalk zullen doen. Samen zullen zij jou vier uur lang meenemen in de wereld van de Stereo Divas. De opzwepende sounds van Miss Monica gecombineerd met de zogenoemde 'Shirley Basey on Acid' stem van Miss Bunty. De warm up is deze avond in handen van Léon van Dongen en dit alles vindt plaats in de zeer populaire club Catwalk, welke met haar dikke soundsystem, intieme karakter en warme uitstraling de perfecte plaats is om haar verjaardag meer dan goed te vieren!

Er is voor deze avond geen voorverkoop, kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de deur.

7 opmerkingen

Uitspraak van Mike S en Tanya S op zondag 6 maart 2011 om 11:17:
deze vrouw kan draaien!

1 van de weinige me tidd een EIGEN SOUND!
heerlijk, gaat altijd los:)
TOP DJ!!!!
wat kan dit meisje draaien, niet normaal meer. Miss monica krijgt de hele zaal aan het dansen, vooral als ze een heerlijke house classix set draait. die overgangen van de een op de ander moment en dan BANG , weer een volgende plaat, en dan halverwege de volgende plaat nog even een melodietje van de eerste plaat erdoor heen laten spelen. Dat is spelen met dance platen. TOP !!!!
Eigenlijk moet ik tot mijn schande toegeven dat ik helemaal geen werk van je ken, en volgens mij heb ik ook nooit de eer mogen hebben u achter de draaitafels de boel zijn plaat te zien uitblazen! Wat niet is kan nog komen, zal eens wat werk van je van You Tube of the Pirate-bay downloaden. De algemene tendens in de berichten zijn: Deze Vrouw Kan Draaien!!!! Dat neem ik ogenblikkelijk aan. Als je jezelf kunt rekenen in de klasse van Lady Dana. Mistress Barbara, minder bekend, maar jij kent haar zeker:Miss Amy, zij kan er ook subtiel gas op geven, iets waarop jullie vrouwelijke DJ,s een heel aparte klasse hebt waar ik gek op ben. En nog Hardhouse Hardcore ook nog, dat beloofd wat. Ik zal eens een bezoekje plannen naar een gelegenheid waar jij draait en dan op Main, minimaal een uur, ik weet nu al dat alles helemaal goedkomt
From Udencity with love
Dick
Monica, Top Mens, Top DJ. 40 laten we niet voorbij gaan.