Partyflock
 
­

Illegal Vibes · The Reunion

gepubliceerd door , op
Bijna tien jaar lang testte Illegal Vibes met succes de fundering bij het clubhuis van de Hells Angels Northcoast in Harlingen. Deze bleek sterk genoeg, de loods moest echter na jaren van trillingen twee keer worden onderhouden door alle bouten opnieuw vast te draaien.

De meeste festivals die ons kikkerlandje rijk is vinden plaats op de meest idyllische plekken. Groene weidegrond, bosrijke gebieden, liefelijke meertjes of eilandjes. Allemaal prachtig natuurlijk maar dit staat in schril contrast waar Illegal Vibes zich afspeelde. Een afgelegen industrieterrein, ingesloten tussen de vele bedrijven en opslagplaatsen. Illegal Vibes was het Mekka voor liefhebbers van een echte underground party. De sfeer die elke editie fenomenaal genoemd mag worden, zorgde ervoor dat deze feesten keer op keer uitverkochten. In 2008 beleefde Illegal Vibes haar laatste editie, en toen werd het heel stil.

Nu de schreeuw om de terugkeer van Illegal Vibes na al die tijd nog steeds doorklinkt is er besloten een reünie te organiseren. 'Illegal Vibes – the Reunion' zal plaats vinden op 21 mei 2011 op dezelfde vertrouwde locatie. Meer dan om de line-up draait het op Illegal Vibes om het underground gevoel en de verbroedering. Illegal Vibes wordt een ultieme trip langs jaren underground dance geschiedenis met vrienden en artiesten van vroeger en nu. Sinds de aankondiging van 'Illegal Vibes – the Reunion' wordt de organisatie overspoeld met enthousiaste reacties en ticketreserveringen. Alles wordt nu van stal gehaald om er 21 mei een gedenkwaardige dag met vele hoogtepunten van te maken. Net als voorheen, is er ook deze keer voor een programmering gezorgd die garant staat voor het stevigere beukwerk in al zijn facetten. De 2 area's te weten, de beukloods en een tent erachter worden zoals voor gaande jaren volgehangen met de nodige wattages en effecten om de setting compleet te maken.

Line-up:

Area 1:
Dizzy
Fetamin
Defendor
Gizmo
Headbanger
Nosferatu
D-Noize
Nexes
CoffeeCore
MC Da Mouth of Madness

Area 2:
Diabolic
Submovers
Orphean & Psykickz
Chain Reaction
Digital Punk
Justino
Dutch Master
Ran-D
Kasparov
Mc Triggah & Mc Den=

Tickets:
De voorverkoop start op donderdag 3 maart. De ticket prijs bedraagt € 25, - en zijn alleen verkrijgbaar via www.illegalvibes.nl en alle Free Record Shops.

Social media:
Volg Illegal Vibes ook op Twitter, Facebook, hyves en Partyflock. De officiële hashtag tijdens Illegal Vibes = #illegalvibes.

Alle informatie is ook te vinden op de website www.illegalvibes.nl.

8 opmerkingen

VecinoNL
Werkzaam bij V.C.N.
Ga deze toch bezoeken, veel goede verhalen over de lokatie gehoord.­
Daarna draaien op de afterparty in Sans Soucie...­
 
Is heeel erg vet feestje vecino
 
:cheer: vanuit zuid-afrika hoorde/las ik t goede nieuws (Y)
zoo daar zijn we zeker weten weer bij :bounce:
 
Artiest Spiderhead
Zin in! :D FOD
Te gek dat dit er weer is!

echt vet feestje gehad vroegah! :D
Uitspraak van verwijderd op zondag 6 maart 2011 om 16:26:
Is heeel erg vet feestje vecino

Ik weet het, hoor alle verhalen erover van collega dj's.
Had er graag willen draaien deze keer, maar wie weet de volgende editie;-p