Partyflock
 
­

Gem Sessions presenteert Winter/Spring tour 2011 · Westerunie

gepubliceerd door , op
flyer Gem Sessions
FeestGem Sessions · Winter/spring tour 2011
Datumvrijdag 4 maart 2011
LocatieWesterUnie Site
WinactieGem Sessions actie, gesloten
Gem Sessions keert voor de derde keer terug in de WesterUnie op vrijdag 4 maart. Ditmaal met een nog grotere LED-show dan de vorige keer! Peter Horrevorts die onlangs nog een hit scoorde op het label van Daniel Sanchez 'Be Real' zorgt voor de opening set. Vaste waarde voor Gem Records, Arjuna Schiks zal zijn debuut maken op Gem Sessions met zijn hypnotiserende live-set.

Uit België komt Ramon Tapia, die de eerste editie in de WesterUnie zwaar rockte. Met zijn laatste remix project voor Strictly Rhythm (samenwerkingen met oa Anton Pieëte) heeft hij wederom laten zien waarom hij inmiddels een van de meest gevraagde Belgische producers is van dit moment. Remy zal de nacht in stijl afsluiten, de Click resident weet inmiddels als geen ander hoe het er in de WesterUnie aan toe gaat en zal deze nacht voor de nodige handjes-in- de-lucht gehalte zorgen!

Gem Sessions @ WesterUnie afgelopen november;Daarna gaat de tour verder het land door met naast de bovengenoemde Gem Bookings artiesten ook Ramon Tapia en Van Anh. Ze worden bijgestaan door Roger Martinez, Arjuna Schiks en Kaap De Goede Hoop, waarvan in 2011 ook releases op Gem Records zullen verschijnen. Verder hebben we DJ Pierre, Joachim vs BP en de Duitse collega's van Innervisions: Ȃme.

Tickets zijn voor €14 verkrijgbaar op www.gemsessions.nl/tickets en je weet: niet daar = vierkant.Gem Sessions Winter/spring tour Nederland/België
WesterUnie:4 maart
Catwalk:10 maart
Club Silo:11 maart
Huize Maas:19 maart
013:8 april
Paard:9 april
Catwalk:29 april
Café d'Anvers:29 april
Poema RAW:30 april
Effenaar:7 mei
Whoosah:21 mei
Patronaat 10 juni

1 opmerking