Partyflock
 
­ Nederland

Turbulence vs Oldschool Gangsters

gepubliceerd door , op
Turbulence and Oldschool Gangsters are bringing some heavy Turbulence to Brabant! Op 9 april aanstaande staan genres als hardstyle, bounce, french tek, early rave en house/club classics centraal in evenementencentrum Zalinaz te Etten-Leur, een locatie die wordt opgesplitst naar twee area's. De main area zal een Italiaans tintje krijgen door onder andere Tatanka de man, die mede, de Italiaanse Hardstyle aardig op kaart heeft gezet de laatste jaren. De tweede area is het domein van Oldschool Gangsters, waar DJ Rob & MC Joe and friends je terug gaan nemen met steamy house classics and early rave!

Dat de hardere stijlen nog altijd heel erg populair zijn bewijst de vele aanvragen welke binnen komen via de mail bij Zalinaz en Noculan Events. En daar hebben ze goed naar geluisterd door het programma bij deze geweldige locatie aan te vullen met een nieuw concept Turbulence vs Oldschool Gangsters. De hardere stijlen zoals hardstyle, french tek, jump en de classics zoals early rave met een knipoog naar de Kangoeroes.

Line-up
Area I Turbulence
Tatanka
B-Front
Ruthless
Ground Force
The Geminizers
Missile
Hosted By Da TMC

Area II Oldschool Gangsters
Human Resource
Rob & MC Joe
Ecu
GJ Warez
Ricos
OCD
Hosted By MC-B & MC Joe

Tickets
De tickets kosten € 12,50 ex. fee in de voorverkoop en zijn te verkrijgen via Easyticket, op www.oldschoolgangsters.nl en bij See Dance.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren.

Auto & parkeren
Ook met de auto is Zalinaz makkelijk te bereiken. Parkeren kan bij Zalinaz zelf. Voor de routebeschrijving kijk je op Google Maps.

9 opmerkingen

 
drinksessie met da reusel-crew! :bounce:
Oldschool Gangsters (Y)
Uitspraak van BadTrip op vrijdag 25 februari 2011 om 11:37:
Oldschool Gangsters (Y)

Ik ga voor Ran-D en The Geminizers :-)
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Wordt weer een leuk feest :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 44413, 40218}
Wordt knallen!!!
Ground Force aus die Kempen! (Y) :yes: