Partyflock
 
­ Nederland

T.T.S. presents AA XXL en Free party

gepubliceerd door , op
Audio Active XXL
16 maart 2011
FeestThe Tribers · Legal illegal edition
Datumvrijdag 15 april 2011
LocatiePaard Site
FeestAudio Active XXL · XXL vs Basz
Datumvrijdag 6 mei 2011
Afgelopen maanden heeft T.T.S. zich voornamelijk bezig gehouden met op de kaart zetten van Audio Active en dit is goed gelukt en AA mag zich inmiddels heugen een grote groep trouwe fans die het evenement steevast bezoeken. Zoals aangekondigd komt er naast de reguliere AA twee keer per jaar een XXL editie waarbij beide zalen van Paard toegankelijk zullen zijn voor de bezoekers van Audio Active. Deze eerste editie van XXL zal in samenwerking met een van Nederlands bekendste drum and bass concepten georganiseerd worden, namelijk Basz en zal op 6 mei plaatsvinden. Dit betekent naast de reguliere dosis hardtek, tekno, frenchcore and breakcore ook veel aandacht voor drum & bass en dubstep. Het programma zal door elkaar heen lopen en op ieder moment is er voor een ieder wat wils in een van de zalen.

Met op dit moment bevestigde namen van onder andere Limewax, D-Tox, Sinister Souls en Detest geven ze een klein inkijkje in wat de 6e te wachten staat. Het complete programma bevat nog vele grote namen en zal binnen drie weken bekend worden gemaakt.

Free party The Tribers
Maar T.T.S. staat niet stil en er is weer tijd voor iets nieuws. De afgelopen maanden hebben zij regelmatig het verzoek gekregen of het niet mogelijk was dat sommige (grote) artiesten wat langer zouden kunnen optreden dan sets van 45 minuten. Dit in combinatie met grote toename van populariteit van onder andere Tekno heeft T.T.S. doen s besluiten om hier gehoor aan te geven.

The Tribers is het nieuwe concept wat deze wens in vervulling laat gaan. Vanaf 15 april aanstaande zal dit concept twee maandelijks in Paard plaats vinden. Hierbij krijgt één grote naam per avond de mogelijkheid zich aan het publiek te presenteren met een set van minimaal 2 uur. Zodoende krijgt een artiest de mogelijkheid een zijn set op te bouwen en naar een climax toe te werken. De avond zal voornamelijk in het teken staan van Tekno, Hardtek, Tribecore en Frenchcore.

Gratis entree
Met The Tribers is het de bedoeling om terug te gaan naar de essentie van het ontstaan van dance muziek, namelijk illegale (warehouse) party's waar alles mee begonnen is. Daarom zal The Tribers ook gratis zijn en wordt geen entree gevraagd. Dit in combinatie met de duistere aankleding en gruwelijk harde geluid maakt The Tribers een legale party met uitstraling van een illegale (warehouse) party.

Line-up
Voor de eerste editie van 15 april staat het lid van de befaamde MSP Soundsystem geprogrammeerd te weten Osmik. Deze Tekno duizend poot is al sinds 1995 actief in de Tekno scene en met inmiddels optredens op alle grote Tekno festivals mag je hem met recht een Tekno veteraan noemen. Hij zal op deze avond ondersteund worden door de man van het PDK soundsystem namelijk Melvin Tegno die met zijn acid Tekno hard op weg is om een van grotere meneren binnen de Dutch Tekno te worden. De avond zal worden afgesloten door de eigenaar van Nederlandse frenchcore label Brutal Rage Records Soundwave, die zijn muzikale visie zal geven op het hedendaagse frenchcore.

Om op de hoogte blijven van laatste nieuws over alle T.T.S. evenementen kun je aanmelden op facebook.

6 opmerkingen

Zo klinkt eg weer super heren, tts (y)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 82170, 40745, 13003}
Goed bezig weer en om de prijs/kwaliteit verhouding hoef je je nooit zorgen te maken bij deze organisatie :respect:
namelijk illegale (warehouse) party's (Y)
Eigenlijk maar twee keer meegemaakt, te vet voor woorden!
Tribers: Heel goed initiatief!!! Ben er zeker bij!

Echt geweldig dat de organisatie luistert naar haar bezoekers door minder artiesten neer te zetten en ze meer tijd te geven! en nog gratis ook!

Hulde! :respect:
laatste aanpassing
netjes weer :) proberen wel bij te zijn dit keer