Partyflock
 
­

Hakkuhgat hardcore carnaval 2011

gepubliceerd door , op
flyer Hakkûhgat
FeestHakkûhgat · Hardcore Carnaval 2011
Datumzaterdag 5 maart 2011
LocatieDynamo Site
WinactieHakkûhgat actie, gesloten
Nog een paar weken en dan viert Zuid-Nederland weer carnaval! Ook in Dynamo zal het volksfeest niet ongemerkt voorbij gaan, want voor de derde keer op rij zal Dynamo GBBR op zaterdag 5 maart 2011 de boel op zijn kop zetten met hét hardcore-carnavalsfeest: hakkuhgat!

Dat er behoefte is aan fatsoenlijke muziek met carnaval moge duidelijk zijn; de vorige edities waren drukbezocht en alles wijst er op dat het ook dit keer weer een carnavalsfeest wordt zoals alleen hardcore-minded mensen het kunnen vieren. Om het feest compleet te maken heeft Dynamo GBBR een line-up samengesteld waar zelfs de raad van elf door om ver wordt geblazen.

Line-up
Area 1: Hardcore
Partyraiser
De eerste headliner is een oude bekende. Partyraiser bewees twee jaar geleden al dat hij als niemand anders weet hoe je met een paar cd-spelers en een mengpaneel een carnavalsfeest op zijn kop zet. Er werd zo vaak gevraagd wanneer hij weer een keer in dynamo staat, dat het niet meer dan logisch was om de ongekroonde prins carnaval van de hardcore weer op hakkuhgat te laten optreden.

Tommyknocker (It)
Italianen weten als geen ander hoe carnaval gevierd moet worden. Het is niet voor niets het land waar carnaval vandaan komt, en dat is dan ook de reden dat niemand minder dan Tommyknocker dit jaar naar hakkuhgat komt! Deze italiaan weet hoe een feest gevierd moet worden, dus verwacht alleen het beste uit de traxtorm stal!

T-junction
Al jarenlang brengt T-junction de ene na de andere plaat uit op labels zoals The Third Movement en Masters Of Hardcore. Het was dan ook niet meer dan logisch om deze twentenaar een kans te bieden om te bewijzen dat ook mensen van boven de rivieren weten hoe carnaval gevierd moet worden. Met het mengpaneel als geweer en de speakers als kogels zal hij de feestgangers trakteren op het beste war hardcore te bieden heeft!

Naast deze drie heren zijn er natuurlijk nog meer acts die deze avond present zijn om carnaval te overgieten met een hardcore-sausje; zo zullen niemand minder dan SinterDanny & Prins Tom d'n Urste een live-act doen. Deze heren weten hoe een carnavalsfeest gevierd moet worden; zelfs midden in de zomer op een veld in Duitsland krijgen ze mensen nog in de polonaise. Ook het Maastrichtse carnaval heeft een ambassadeur die deze avond laat zien dat ook Limburgers weten hoe het feest geviert moet worden, in de persoon van Da Dreamer! Senz & Future hebben de vorige twee edities al laten zien dat carnavalsmuziek ook prima op 170 bpm gemixt kan worden en ook deze keer zullen ze samen zorg dragen voor een uur onvervalst beukplezier. Last but not least zal Endonyx de zaal flink laten stuiteren met een uur feest-hardcore zoals alleen hij dat kan.

Area 2: Terror
De tweede area zal worden gehost door Hellseeker, bekend van onder andere militia records. Hij heeft een line-up samengesteld waarvan menig terror en speedcore-hart sneller zal gaan kloppen. Mechakucha live, Paranoizer, Noizefucker, Artek, The Untitled live en Little Terror Man zullen ervoor zorgen dat ook de liefhebbers van de snelste en hardste muziek met carnaval niks te klagen hebben.

Algemene informatie
Voorverkoop
Kaartjes à €15,- zijn te koop via www.dynamo-eindhoven.nl/tickets en bij Dynamo. Voorgaande edities waren drukbezocht en zelfs uitverkocht; twijfel dus niet en haal je kaartje in de voorverkoop om teleurstellingen te voorkomen.

Leeftijd
De minimumleeftijd is 16 jaar. Legitimatie is verplicht, ongeacht uiterlijk of leeftijd. Vergeet je legitimatiebewijs dus niet. Geldige legitimatiebewijzen zijn een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs.

Dresscode
Zoals iedereen weet is jezelf verkleden met carnaval heel belangrijk. Dat hebben de vorige edities wel uitgewezen. Dynamo GBBR vraagt de bezoekers dan ook om verkleed naar het feest te komen. Niets is verplicht natuurlijk, maar voorgaande edities hebben aangetoond dat nagenoeg iedereen verkleed komt!

Bereikbaarheid
Plan je reis naar dynamo zorgvuldig. Dynamo ligt op slechts 7 minuten lopen van het centraal station van Eindhoven. Plan je reis met het openbaar vervoer via www.9292ov.nl Als je met de auto naar dynamo komt wordt geadviseerd om de ANWB-parkeerroute te volgen. Er liggen meerdere parkeergarages op slechts enkele minuten lopen van dynamo. Het navigatieadres is Ten Hagestraat 6, 5611 EG in Eindhoven.

13 opmerkingen

Sinterdanny &­ Prins Tom d'n Urste

Alleen hiervoor zou je al moeten komen :D
2e zaal is topp! :cheer:
word weer n goeie carnaval! :d
VecinoNL
Werkzaam bij V.C.N.
T-junction
Al jarenlang brengt T-junction de ene na de andere plaat uit op labels zoals The Third Movement en Masters Of Hardcore.­ Het was dan ook niet meer dan logisch om deze twentenaar een kans te bieden om te bewijzen dat ook mensen van boven de rivieren weten hoe carnaval gevierd moet worden.­ Met het mengpaneel als geweer en de speakers als kogels zal hij de feestgangers trakteren op het beste war hardcore te bieden heeft!


:respect:
Originele naam :d
heb er zin in :yes:
"­ een paar cd-spelers en een mengpaneel"­

Dat waren in mooie tijden nog eens echte platenspelers, kent iemand die nog ??
Vette flyer!