Partyflock
 
­ Nederland

Hangar 20's Aerial Club

gepubliceerd door , op
Aerial club
6 februari 2011
Toen de artiesten Style Beats Liberation Front en Cursed P besloten om een evenement te organiseren in Hangar 20, wisten zij niet dat het zo'n groot succes ging worden. Op de afgelopen 3 edities kwamen artiesten voorbij als Boemklatsch, Mightyfools en The Longmen, die ieder de Bredase club zeer nauwkeurig op lieten stijgen. Door de grootse bezoekerstoeloop en de landelijke blog aandacht mag gerust gezegd worden dat Aerial Club één van de toonaangevende clubavonden van Breda is geworden!

Op vrijdag 18 februari is Aerial Club terug met een stel piloten waarvan wordt verdacht dat zij in hun vrije tijd zelfs stiekeme ruimtereizen maken. Hoe kan het anders dat RipTidE de wereldhit scoorde met zijn remix van Jennifer Delano's Amsterdam? Binnenkort is hij eigenaar van zijn eigen platenlabel en een eerste album. Verwacht vanaf 00:00u electro, disco en indie van de bovenste plank! Daarnaast Dem Slackers, die tussen zijn support door onder andere Steve Aoki, de Crookers en zijn wereld dj-tripjes electroknallers uitpoept alsof hij twee vingers in zijn neus heeft. Vanaf 01:15u gaat dat sowieso los dus!

Vanuit Sittard is Elektronix organisator DYRR opgeroepen om de avond op zijn eigen manier te openen. Verwacht vanaf 23:00u de fijnste techhouse en techno binnenkomers om het stuur goed in hand te kunnen nemen! Vanuit hartje Breda zal resident Cursed P de laatste kerosine uit het vliegtuig pompen, om een flinke noodlanding tegemoet te gaan. Aerial Club stelt zich niet verantwoordelijk voor de kracht van deze kersverse eigenaar van Little Globe Records. Verwacht het onverwachte!

Even alle feiten op een rijtje: Aerial Club #4 wordt op vrijdag 18 februari gehouden in Hangar 20. De aanvang is 23:00u en het uitchecken gebeurd om 04:00u. De voorverkoopprijs is maar €6,- en loopt via www.hangar20.nl. De prijs van de deurverkoop bedraagt €10,-. De line-up bestaat uit RipTidE, Dem Slackers, Cursed P en DYRR. Hangar 20 is gevestigd aan de Reigerstraat 18-20 in Breda.

3 opmerkingen

 
Werkzaam bij SEKOIA
Vanuit Sittard is Elektronix organisator DYRR opgeroepen om de avond op zijn eigen manier te openen. Verwacht vanaf 23:00u de fijnste techhouse en techno binnenkomers om het stuur goed in hand te kunnen nemen!

mopppmopppp!
Dikke line up! Jammer dat het de dag voor Toxxic is.... :(
Top!