Partyflock
 
­ Nederland

Met je valentijn naar House Religion

gepubliceerd door , op
House Religion
11 november 2010
Inclusivo Events start op 12 februari een reeks exclusieve 'high quality' dance events onder de naam House Religion. Zoals in eerdere berichtgeving genoemd, hebben ze hiervoor de ideale locatie gevonden. Dit is het centraal gelegen en goed bereikbare Claus Event Center geworden in Hoofddorp. De Ballroomzaal straalt pure klasse uit met zijn grote witte Romeinse zuilen en sierlijke, witte balustrade rondom het grote atrium. Foodcorner, champagnebar, een stijlvolle rookkamer (Adventurers club) en aparte VIPruimte completeren het aanbod voor hun gasten.

Voor wie dit dance event wil koppelen aan een lange zaterdag of zelfs geheel weekend kan hier ook goed uit de voeten. Restaurants (driegangendiner voor €25), een moderne bowling en het Courtyard by Marriott hotel bieden volop mogelijkheden. Het Claus Center kent dit weekend ook een 'Valentijn Special' arrangement met overnachting in een DeLuxe hotelkamer, extra late checkout, gratis champagne en meer! In de Claus nieuwsbrief of via Inclusivo is hierover meer informatie te verkrijgen.

Maar...het gaat om 'the sound of music' en de dj's Lucien Foort, Quintin, D-Rashid, Melvin en Sam O Neall staan hier deze editie zeker garant voor, ondersteund door de MC D.MC, mooie laser/lichtshows, decoraties en danseressen!

Inclusivo zou Inclusivo niet zijn als ze ook niet met een bijzondere regeling kwamen. Iedere betalende gast kan op basis van zijn ticket van deze première een kaartje kopen voor 5 euro voor één van de volgende vier edities in Claus Center, inclusief de outdoor editie aan het Haarlemmermeer! Vergeet geen kopie van je ticket te maken, wat samen met je identiteitsbewijs toegang geeft.

Naast de VIP tickets van €25 zijn er nu op veler verzoek ook VIP-tafels te bestellen via: info@inclusivo.nl. Een tafel voor vier personen komt op €400. Hiervoor biedt Inclusivo je vier tickets, een gereserveerde tafel met stoelen, gratis garderobe, per tafel een fles champagne/sterke drank (vodka, rum e.d.) of twee flessen wijn en gratis frisdrank naar keuze. Dit naast de in de beveiligde VIP ruimte reeds aanwezige snacks, vers fruit en welkomstchampagne!

Claus en Inclusivo bieden hun gasten op deze manier alle mogelijkheden voor een geheel verzorgd en spectaculair Valentijnsweekend! Tickets zijn te bestellen via Partyflock, Paylogic/alle Primerawinkels en via www.housereligion.nl

5 opmerkingen

 
Dit gaat een klappertje van een feest worden.
Nieuwe locatie, nieuw concept en alle vele extra's dit het event te bieden hebben.



Voor meer info over de locatie/routebeschrijving en hotel overnachting check: www.claus.nl
Voor meer info over House Religion, tickets en line-up check: www.housereligion.com of http://housereligion-event.hyves.nl
laatste aanpassing
Ben erg benieuwd naar dit feest! Ik ben er zeker weten bij, zin in :bounce:
ziet er erg geil uit!!!!
zoooo lekker....dat gaat zoooo genieten worden daar !!!