Partyflock

Eindelijk ook wat te doen in Den Haag op zondag

 

Eindelijk ook wat te doen in Den Haag op zondag

gepubliceerd door , op
Nadat het strandseizoen was afgelopen was het stil op de zondag in Den Haag maar daar gaat nu verandering inkomen. Club Club Seven gooit vanaf 27 februari op iedere laatste zondag van de maand vanaf 18.00 uur zijn deuren open voor Seven Sundays Clubbin'. Op deze zondagavond wordt de echte houseliefhebber getrakteerd op een heerlijke line-up, toppers van de bovenste blank aangevuld met de vele talenten die Nederlandse House markt rijk is zorgen dan ook dat Den Haag weer een echt zondagsfeest rijker is. Ook zullen er in het begin van de avond de nodige hapjes geserveerd worden en krijg je het eerste drankje van Club Club Seven. Dit alles is natuurlijk bij de entreeprijs inbegrepen.

Op 27 februari vindt de aftrap plaats en omdat het de start is van het concept staat er geen 3 maar 5 toppers te trappelen om Seven Sundays op de kaart te zetten. De eerste die plaats gaat nemen is de man van Sweet Sundays Dj Etienne die met heerlijke soul deze avond opent. De tweede naam is een bekende in de Haagse Scene. Fetish Verdi oa. bekend van I Love Los & Kapsones zal op deze eerste Seven Sundays zijn skills tonen. Fetish Verdi is een echte Hagenees en die mag natuurlijk niet ontbreken in de line-up. De volgende die de pioneers bedienen zijn The Brothers in the Booth of misschien voor de meerderheid beter bekend als Robbie & Richie van hun website Link2party. Afgelopen jaar warmde zijn oa de zaal op voor Erick Morillo op de Ocean Diva en draaide al diverse keren op de reeds gevestigde zondagconcepten Le Dimanche en Metz on Sunday. Verwacht heerlijke internationale house zoals deze reeds jaren op Ibiza gedraaid wordt. De laatste mannen die de DJ Booth betreden zijn de drijvende krachten achter het concept Latin Lovers wat in Den Haag en omstreken iedere zomer te vinden is in Brunotti te Scheveningen. Jasper Clash & Chris Rox zijn dan ook populair onder de dames. Deze avond zullen ook zij laten zien waarom feesten op de zondagavond de mooiste afsluiting van het weekend is. De vocalen zijn deze avond in handen van de oneliner onder de MC's. MC Haits is deze avond de ceremonie meester en is bekend van oa Hed Kandi.

Seven Sundays Clubbin' gaat van start en dat zal zeker niet onopgemerkt voorbij gaan! De Leeftijd is bepaald op 21+. Wil jij erbij zijn tijdens deze aftrap dan moet je zeker een kaartje zien te bemachtigen in de voorverkoop. De kosten bedragen Euro. 7,50 (incl. fingerfood + 1 gratis drankje) en zijn verkrijgbaar via ticketscript en alle Free Record Shops. Indien nog voorradig zullen er op de avond zelf kaarten A Euro. 10,00 (incl fingerfood + 1 gratis drankje) beschikbaar zijn aan de deur.

Waar ben jij dus te vinden op 27 februari. Natuurlijk in Club Club Seven om de aftrap van dit event mee te maken. The weekend @ Seven! De laatste info kun je vinden op www.clubseven.nl