Partyflock
 
­ Nederland

Hard Bass 2011
Latest info

gepubliceerd door , op
Hard Bass
6 december 2010
Aanstaande zaterdag zal een uitverkocht GelreDome 9 uur lang in het teken staan van Hard Bass. Zoals bekend zijn de beste en grootste Hardstyle artiesten van dit moment in vier teams (bekend als Red, Green, Blue & Yellow) ingedeeld, zodat er een zeer verrassende mix zal ontstaan. Inmiddels is iedereen de dagen aan het aftellen en is het tijd voor de laatste info!

Het programma:

Team red - 23.00 hrs
Luna
Alphaverb
Josh & Wesz
Wildstylez – live

Team green - 01.00 hrs
Headhunterz
Tuneboy Italië
Noisecontrollers
Psyko Punkz – live

Team blue - 03.00 hrs
Zany
Ran-D
Bioweapon Australië
Crypsis – live

Team yellow – 05.00 hrs
B-Front
Max Enforcer
Alpha²
Wild Motherfuckers Italië – live

Host: DV8

Tijden
Hard Bass is van 22:00 uur tot 07:00 uur 's ochtends. De show start om 23:00 uur. Zorg dat je op tijd in het GelreDome bent en niks mist van de show!

Ingang
Let op! Op je ticket staat een ingang (E, Q of VIP) aangegeven, zorg dat je via deze ingang naar binnen gaat. Via een andere ingang als vermeld op je ticket kun je niet naar binnen.

Anthem, CD & DVD
Het Hard Bass anthem wordt dit jaar geproduceerd door niemand minder dan Wild Motherfuckers, beter bekend als Zatox en Tatanka. Uiteraard zal de track tijdens de avond ten gehore worden gebracht en staat hij natuurlijk ook op de Hard Bass CD die tijdens de nacht zal worden gereleased. Net als vorig jaar is dit een speciale 4 dubbel CD geworden en deze zijn gemixt door Josh & Wesz, Headhunterz, Zany en Max Enforcer. Uit ieder team is dus één artiest geselecteerd die verantwoordelijk is voor de CD mix van zijn kleur. De CD is tijdens de avond te koop bij de stand van de Free Record shop. Gedurende de shown worden video opnames gemaakt en enkele weken na het evenement zal een live registratie van het feest uit worden gebracht op DVD. Hou daarvoor de b2s website in de gaten!

Merchandise
Voor deze editie van Hard Bass is een weer speciale merchandise lijn ontworpen. Check dus de b2s merchandise stand voor jacks, vesten, t-shits en andere Hard Bass & b2s goodies! Je kunt hier met cash betalen, met credit card of pinnen.

b2s television
Deze donderdag wordt er een special worden uitgezonden rondom de voorbereidingen en opbouw van Hard Bass. Hou www.b2s.nl dus goed in de gaten and stay tuned!

Hard Bass livestream
Hard Bass zal live worden uitgezonden via b2s radio van 21:00-07.00 uur. Deze is te beluisteren via de stream op de b2s website: www.b2s.nl Mocht je op welke reden dan ook dit evenement missen, stem dan thuis af op b2s radio!

Weer
Het kan tijdens de nacht van Hard Bass flink koud worden. Zorg daarom dat je warme kleding aan hebt als je aankomt en weggaat.

Lockers
In de entree voor het GelreDome bestaat de mogelijkheid tot het huren van kluisjes. Deze zijn te gebruiken om jassen en tassen in op te bergen. Een kluisje kost 6 euro en de borg bedraagt 5 euro. Deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. In een kluisje passen 3 jassen, dus deel met je vrienden. Het is niet mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan.

Roken
GelreDome is een sportstadion waarin niet gerookt mag worden. Helaas is roken alleen buiten mogelijk onder de Oost tribune. Hier zal een verwarmde tent worden geplaatst om de rokers enigszins tegemoet te komen.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Arnhem. Dit is 'zero tolerance'. Pas op wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie. Ook wiet is dus officieel niet toegestaan.

Camera's
Het meenemen van (digitale spiegelreflex) fotocamera's is voor iedereen toegestaan. Ook videocamera's zijn toegestaan, zolang het niet om professionele apparatuur gaat.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen. Hou er rekening mee dat ook aan de bar om legitimatie gevraagd kan worden.

Parkeren
Er zullen verschillende parkeerterreinen geopend zijn, die zorgen voor genoeg parkeerplaatsen voor alle bezoekers. Volg de borden 'Parkeren GelreDome'. Voor meer informatie hierover kun je terecht op de website www.gelredome.nl

Openbaar vervoer
Het GelreDome is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar station Arnhem en vanaf daar verder met de pendelbus naar het GelreDome. Een retourtje voor de pendelbus is te koop op het station. Voor de terugreis op zondag 13 februari zet NS extra lange treinen in. Bekijk hier het schema van zondag 13 februari. Voor meer informatie kun je terecht op www.ns.nl of bel naar 0900–9292 (€ 0,70 p.m.).

Carpoolen - Ride here, right now
Op ridehere.nl maak je een carpooldate naar Hard Bass! Schrijf je in, regel een carpooldate, bespaar geld en spaar ook nog eens het milieu. Onder de inschrijvingen worden vijf gratis parkeerkaarten verloot.

Bus
Indien je geen vervoer hebt, kun je bij Event Travel een busreis boeken naar Hard Bass.
Heb je zelf een bus geregeld, dan kun je je voor een parkeerplaats aanmelden via het e-mailadres rbakker@GelreDome.nl met als onderwerp 'aanmelding touringcar Hard Bass'. Touringcarbedrijven kunnen zich hier ook melden voor uitgebreide informatie met aanrijdroutes en handzame tips. Indien een touringcar parkeert op het parkeerterrein kost dit 40 euro.

Website
Hard Bass heeft ook een eigen website. Check www.b2s.nl/hardbass2011 voor leuke downloads. Tevens is hier ook een link naar b2s radio te vinden, om het evenement live via de stream te volgen.

Uitverkocht
Hard Bass is uitverkocht. Er wordt afgeraden kaarten via de zwarte markt aan te schaffen. Alle kaarten worden op echtheid gescand.


Read all the latest info in English by clicking here!

197 opmerkingen

 
mopmop! nog 4 dagen :D
laatste aanpassing
maximaaaal los!
Nog ff en het feest kan beginnen!
Naar de sterren en daarvoor bij!:vaag:
:P
Kan niet wachten!!!!!:D :kwijl:
 
4 nachtjes slapen en dan 1 nachtje opblijven :D
 
Artiest Cardioid
ik zoek een kaartjeeeee :(:(
Uitspraak van Djakbal op maandag 7 februari 2011 om 20:15:
aanpassen, dan volgd er geen nummer 3

volgt :D
Uitspraak van Nothing Is What It Seems op dinsdag 8 februari 2011 om 06:05:
zat afgelopen zondag in t uitvak en ik zag prachtig vuurwerk! waar veel rook ontwikkelingen van ontstonden..
Dus bij deze Roken is ook toegestaan!

Ik stond zondag bij uitvak achter de bar:P
Uitspraak van Rose-Ann op woensdag 9 februari 2011 om 00:04:
zat afgelopen zondag in t uitvak en ik zag prachtig vuurwerk! waar veel rook ontwikkelingen van ontstonden..
Dus bij deze Roken is ook toegestaan!

Ik stond zondag bij uitvak achter de bar

Ik had niks gehaald, dus ik zou t niet weten:D ik laat t namelijk meestal halen:P:D haha
Artiest {SHOWLIST artist 124798, 157045}
Het lijkt me sterk dat ze 'maar' 80.000 watt aan geluid hebben. In de editie van 2009 gebruikten ze namelijk 360.000 tot 400.000 watt. Dus ik denk dat je 800.000 watt bedoelde;)
Uitspraak van BenninG op dinsdag 8 februari 2011 om 13:59:
Fuck Yeah (H)

:woep:


Uitspraak van The-Niceguy op dinsdag 8 februari 2011 om 17:09:
Las zojuist een post van iemand die opbouwt, dat er 80 000 wat hing..
Weet niet wat normaal is, voor zo'n groot stadion,
Maar moet opzich wel genoeg zijn toch?

Ik zou het niet weten, heb daar niet echt verstand van 8)

Maar zal wel goed zijn, vorig jaar vond ik het (Y) :)
Artiest {SHOWLIST artist 57058, 53797}
Uitspraak van hallo321 op dinsdag 8 februari 2011 om 17:28:
Lekker hard gaan(H)

Uitspraak van JipTriPP op dinsdag 8 februari 2011 om 19:54:
de mensen gaan hard:)

Ik ga hard, Ik ga lekker, Ik ga los(H):lol:
Uitspraak van Rose-Ann op woensdag 9 februari 2011 om 09:30:
Ongezellig!!

Ja als ik had geweten dat er zulke leuke dames achter de bar hadden gestaan had ik zelf miss wel gehaald! een goeie les voor de volgende keer hahaha
laatste aanpassing
 
Uitspraak van The-Niceguy op dinsdag 8 februari 2011 om 19:22:
Nou er hangen 2x meer boxen totaal 80.000 watt wat wil je nog meer dan whawha

in de pa wereld word niet in wattages gepraat...... daar gaat het over db's en druk!
http://www.youtube.com/watch?v=N7o18TJAwDQ
Iemand nog fotos van de opbouw ?
Kaartje te koop wegens omstandigheden. PB graag!
Moet vanaaf werken bij de munten op t veld. Heb gewoon zin om te werken :P
laatste aanpassing
Kaartje over 70 euro! zelf op komen halen in Tholen(Zeeland/Noordbrabant bergen op zoom, rsd) Eeenmaal ander maal...........?
kaartje hardbass te koop, evt inclusief busreis vanaf etten-leur.
totale prijs incl busreis 70euro.
bellen met 06-48332247
kaartje 50euro zonder busreis.
wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
gelieve zelf op te halen in bergen op zoom.
Uitspraak van Rose-Ann op zaterdag 12 februari 2011 om 10:21:
op t veld.

dat is wel geluk joh jij hebt ook een mooie avond voor de boeg dan:D ik hoop niet dat ik je te vaak zie vnv zou niet goed zijn voor me financien;)
 
B-front :honger: