Partyflock
 
­

Deze week live bij Go! · Pascal F.e.o.s. & Julien Chaptal

gepubliceerd door , op
flyer Go!
FeestGo! · invites Pascal FEOS
LocatieClub Seven Site
Datumvrijdag 28 januari 2011
WinactieGo! actie, gesloten
StadDen Haag
Elke vrijdag is er een GO avond in club Club Seven met een uitdagende line up voor de echte dansliefhebber. Zowel nationale als internationale artiesten zullen acte de présence geven. Deze week Pascal FEOS (DE), Julien Chaptal (Live), Sander Baan & EL-P.

Pascal FEOS ziet zijn dj werk als een missie en niet als een platform om zichzelf te begrijpen. Zijn volledige aandacht is op de dans vloer gericht en een zorgvuldige selectie van de volgende track, is bedoeld voor de dansers alleen. Meer dan 15 jaar speelt Pascal FEOS zijn unieke stijl van muziek in de heetste clubs van Tokia tot Ibiza. "Club-dedicated zonder einde," Pascal noemt het en niemand beter weet wat dat betekent, dan hij. Gelukkig heeft dit perspectief ook bijgedragen aan zijn werk als producent in de studio. De dans vloer vertelt hem alles wat hij moet weten. Waar sommigen de snelste weg naar succes proberen te vinden, blijft Pascal consequent gefocust op het onderhouden van zijn unieke stijl.

Franse producent Julien Chaptal is een van de opkomende artiesten in de elektronische underground. Geboren en getogen in Parijs, heeft daarna gewoond in de Verenigde Staten en Canada voordat hij zich in Amsterdam vestigde. In vergelijking met andere nieuwkomers in de scene is het geluid van Julien Chaptal zeker anders. Hij onderscheidt zich van de rest omdat zijn muzikale roots het Franse House ademt. Dit stond centraal in de house scene, met name in zijn geboorte stad Parijs en in het tweede deel van de jaren negentig. Zijn eerste doorbraak was met zijn eigen groep Le Clic, die tot nu toe slechts vrij gegeven is op een 12-inch, maar werd een populaire live-act in Nederland.

Zaal 2 staat in het teken van Deep House. Laat je meeslepen op de beats van Sander Baan & EL-P. Samen dirigeren ze de avond naar een legendarisch hoogtepunt.

1 opmerking

Pascal F.E.O.S. :respect: meesterlijk @ nature one draaide hij :D