Partyflock
 
­ Nederland

Nachtlampen
Sloopt de tent in Eindhoven

gepubliceerd door , op
Nachtlampen
30 december 2010
FeestNachtlampen · partytent editie
Datumzaterdag 26 februari 2011
WinactieNachtlampen actiegesloten
LocatieDynamo Site
Op zaterdag 26 februari zal de tent weer letterlijk worden afgebroken in de concertzaal van Dynamo, Eindhoven. Het slopen van de tent zal bij menig bezoeker nog in het geheugen gegrift staan, na de geweldige editie tijdens het FYWFE Festival en de knallende 2e editie 'spookhouse tijdens Halloween. Voor diegene die deze spektakels gemist hebben hieronder een kleine impressie van de nachtlampen area tijdens FYWFE:


Natuurlijk kan op deze editie dan ook niet het illustere duo RawEndz ontbreken. Dit Duo wat geen introductie meer nodig heeft zal ook deze editie weer afsluiten met hun bekende rauwe electro en dubstep beats onder begeleiding van MC M.A.C. Cursed P zal voor het eerst bij Nachtlampen zijn intrede doen. Deze Dj die o.a. co-host is bij de 'Aerial club' avonden in de hangar20 in Breda is en optredens heeft verzorgd op o.a. het 7th Sunday festival en een lid is van de Reserveploegen, zal voor een spektakel gaan zorgen. De talenten SinuZ Sounds die sinds kort hun eigen electro/techno avonden houden in Utrecht onder de naam 'moeilijk' komen deze avond hun talenten status waarmaken. Verder zullen de vaste hosten Bram van Helden en Kinky Kevv, die bekend zijn bij de vaste bezoekers van nachtlampen weer als vanouds de beats door de boxen laten knallen.

Tickets en info
De tickets kosten maar 5 euro in de voorverkoop. Zorg er dus voor dat je ze van te voren in huis haalt en je outfit al klaar hebt liggen want, je weet het, alles kan en mag bij Nachtlampen! Normaal is abnormaal.. Je kan je tickets kopen via: https://v1.paylogic.nl/outlet/nl/46577?PARTYFLOCK&portal=lz73kC0hRFw en bij de Dynamo zelf. Voor meer info kijk je op www.nachtlampen.nl.

Winactie:
Vind je 5 euro nog steeds te duur en wil je toch graag naar dit feest? Dan kan je mee doen aan de win-actie op de pagina zelf. Hiermee maak je kans op 4x2 gastenlijst plekken voor jou en je vriend(in).

3 opmerkingen

Werkzaam bij Nachtlampen
check hier het optreden van de cultuurbarbaren op onze vorige editie "spookhouse":
http://www.youtube.com/embed/Qt7C02zFUA8
laatste aanpassing