Partyflock
 
­ Nederland

Spektrum XL gaat 3D

gepubliceerd door , op
Spektrum XL
7 januari 2011
Spektrum begint 2011 weer ijzersterk. Op 28 januari zullen Camo & Krooked, Maldini (Bad Company / Blockhe4d) en High Rankin Patronaat laten trillen zoals dat alleen op dit Haarlemse drum n bass / dubstep feest gebeurt. Maar dat is niet alles. Naast het feit dat er een nieuwe resident is, Subsequent, en dat er een splinternieuwe website is, gaat Spektrum XL 3D! Voor de flyer is al een 3D bril nodig, en in de zaal zullen de visuals letterlijk op je af komen.

Subsequent
De Haarlemse dj Subsequent gold al als een van de stuwende krachten in de organisatie van Spektrum XL, maar sinds de editie met Joker en Ed Rush in september 2010 was hij ook af en toe achter de draaitafels te vinden. Onaangekondigd, maar met dikke sets rug-tegen-rug met Sektor veroorzaakte hij zo de eerste beweging op de dansvloer en dat levert hem nu een vaste plek in de line-up op.

SpektrumXL.net
Toen Spektrum in 2005 begon was FutureResearch.nl een belangrijk medium op het gebied van aankondigingen, maar Spektrum XL presenteert nu een volledig eigen site. Op SpektrumXL.net is alle informatie te vinden over events, zowel in het verleden als de toekomst. Zo is de nieuwste aankondiging er te vinden, maar kun je ook alle flyers, video's en foto's terugzien van zes jaar Spektrum historie. Heb je zelf nog foto's of video's van een Spektrum feest? Stuur ze naar info@spektrumxl.net en ze worden op de site geplaatst!

3D
Spektrum doet deze editie zijn naam eer aan als het gaat om het verbreden van je gezichtsveld. De flyer en poster komen het best tot hun recht met 3D-specs en ook op de avond zelf zal graficus Class/A achter de vj-knoppen duiken om het publiek in drie dimensies mee te nemen in dit Spektrum XL avontuur.

Sound of Spektrum 3
Om alvast in de stemming te komen voor de komende editie heeft dj Sektor weer een vlijmscherpe Sound of Spektrum mix in elkaar gedraaid. In 40 minuten worden er in rap tempo 20 drum n bass en dubstep tracks aan elkaar gesmeden, precies zoals je het op de avond kunt verwachten. Uiteraard komen Camo & Krooked, Maldini en High Rankin veelvuldig in de tracklist voor en de mix is beschikbaar voor download.

Produceer je zelf nummers en wil je die terughoren op Spektrum XL? Ga dan naar www.spektrumxl.net en laat jouw track in de Dropbox vallen. Deze nummers worden gecheckt en misschien hoor jij jezelf wel terug op de volgende Sound of Spektrum.

5 opmerkingen

Deze mix dus:

Sektor - Sound of Spektrum XL 3
laatste aanpassing
 
zwaar aanwezig.
 
DrmNbass is niet direct mijn favo muzieksmaak, maar dit feestje met een visuele trip klinkt zeer aantrekkelijk...
Dope!
ik ben dr 100 % dikke lineup vette visuals en veel bier en leuke dames..