Partyflock
 
­ Nederland

Gramdioos

gepubliceerd door , op
Gramdioos
19 januari 2011
Iedereen heeft even moeten wachten maar 5 februari zal Alkmaar weer op haar grondvesten schudden. Natuurlijk zal deze Gramdioos weer staan als flatgebouw met de welbekende flamboyante aankleding en dj's die keihard de oren van je kop rocken.

In de Gewoon Gramdioos zaal zullen de volgende dj's je trommelvliezen eens goed onderhanden nemen: Roger Gerressen
Is een veel besproken man in verschillende oorlogen waar de Amerikanen bij zijn betrokken. Voor velen spreekt zijn voornaam dan ook boekdelen. Hij zal je op halen en meenemen op een reis die verder gaat dat je ooit voor mogelijk had gesteld. (je wordt niet thuis gebracht)

Kabale und Liebe
Tilt zwaar, Heel zwaar. Speciaal voor Gramdioos zal hij tassen vol beats en Kilo's high hats meenemen die hij anderhalf uur lang het publiek in zal smijten, met de kracht waar menig kogelstoter nog wat van zou kunnen leren. Denk er bij het opvangen van die beats wel aan: ' Vanuit die knieën'.

Frank Haag
Komt uit een muzikaal onderlegde familie. Waar zijn voorvader Den al aardig wat furore maakte in de middeleeuwen, daar neemt deze generatie Haag het stokje over. En niet te kort want zijn beukende tracks zullen die laatste stukken stads muur met de grond gelijk maken.

In de Kom Maar op Zaal is het ook niet veilig want daar staan de welbekende:
Nick Nash, Sytek en Mircat je op te wachten met muziek die in sommige lande zelfs verboden is. Dit door de manier waarop de klanken je aanzetten tot hysterisch dansen waarbij de vuist in de lucht wordt gegooid en er geschreeuwd wordt naar meer.

Kortom het belooft weer een puike editie te worden, met het Thema: Vreemd, Raar, Extreem, Bizar, Uit de Maat en Je Moeder in het Kwadraat moet je dan ook wel verkleed komen. Dus trek alles uit de kast!

Tickets zijn verkrijgbaar via www.3gram.nl of bij Nr. 9 te Alkmaar. Tot 5 februari!

(Mis je een beetje inspiratie? check de foto's van de vorige edities op onze facebook page of ga even langs bij Maskerade in Heerhugowaard)

1 opmerking

Gramdioos echt leuk top concept.

Vorige x zeker geslaagd en was uitverkocht ook.

Victorie ook enige leuke en sfeervolle techno locatie in de buurt van Alkmaar :Yes: