Partyflock
 
­

Sexy Motherfucker · It's time to get sexy!

gepubliceerd door , op
In een bomvolle Noa lieten de artiesten van Sexy Motherfucker in november vorig jaar, de aanwezige 'sexy people' weten waar de poes voor staat. Nu keert het succesvolle concept terug naar Friesland met maar een boodschap: It's time to get sexy!

Noa is geprezen als de nummer 1 club van Nederland. Iedere week is de club weer afgeladen met uitzinnige feestende bezoekers die genieten de top van de Nederlandse dj scene. Friesland heeft met deze toonaangevende club dan ook een stukje Ibiza naar Nederland gehaald.

Sexy Motherfucker is een avond die meer biedt dan alleen muziek. Een avond bomvol visuals, decor en theatraal entertainment maar vooral heel veel Sexy people. Sexy People stay connected, dat is het succes van de avond. Iedere avond voelt als een reünie, want de Sexy feesten zijn overal! Ook deze zomer reist de poes de vakantiestranden af om te laten horen en zien wat er gebeurd als de kat van huis is...

Zaterdag 5 februari mag je daarom niet missen, want de line-up liegt er niet om. Zo staat het producers en dj tag team Brian Chundro & Santos & Brian Chundro & Santos in de line-up. Deze heren brengen de ene na de andere clubhit uit. Vorige zomer was dit 'Me Faz Amar' en nu gaan 'Nos Que Nos' en High Quility Housemusic' die ze samen maakten met MC D-Jay keihard de hitlijsten in. MC D-Jay zorgt als master of ceremony voor high quality lyrics.

Kriss-One, Afro Bros en Carlos Barbosa zijn ook hitmachines. Carlos staat bijna non-stop in de top20 van Dance-tunes terwijl de Afro Bros met hun Dubbelfriss iedere tent volledig op z'n kop zetten. Kriss-One maakte onlangs een nieuwe remix de klassieker Instant Moments en Seductive zorgde met 'rockin' voor een dikke release op het internationaal respecteerde label Dim Mak. De line-up van Sexy wordt deze avond aangevuld door Robert Feelgood en 19TEN featuring Sascha & Nikki Visser.

Met een trouwe schare fans, een aanstaande internationale tour en een dubbele mix cd behoord Sexy Motherfucker een van de avonden waar je bij moet zijn geweest! Op zaterdag 5 februari kom je, voor een onvergetelijke avond naar Club Noa in Leeuwarden. Voorkom teleurstelling aan de deur: Get your tickets now!

Sexy people stay connected.