Partyflock
 
­ Nederland
Element Drumcode is niet algemeen zichtbaar!

Diepgang invites Cari Lekebusch & Alan Fitzpatrick

gepubliceerd door , op
Na de uitverkochte driejarige verjaardag op 18 december keert Diepgang op vrijdag 4 februari terug in de Rotterdamse Catwalk. Ditmaal zijn wederom een aantal internationale artiesten uitgenodigd die al een tijdje op het verlanglijstje van de heren Hertz & Vibes staan, namelijk: Cari Lekebusch en Alan Fitzpatrick. Daarnaast is Jeff Moore eindelijk weer terug achter de decks op Diepgang.

Jeff Moore zit de laatste tijd niet stil. Zo stond hij onlangs in de CocoonClub en Café d'Anvers. Ook maakt hij op 12 maart zijn debuut op Awakenings. Jeff Moore neemt deze avond de warmup voor zijn rekening, iets wat hij een jaar gelen met verve deed toen hij mocht opwarmen voor de technoheld Loco Dice. Na Jeff Moore zullen diepgang residents Hertz & Vibes het stokje overnemen om daarna door te knallen met de Brit; Alan Fitzpatrick.

Alan Fitzpatrick heeft zichzelf het afgelopen jaar de technoscene ingeknald met zijn releases op toonaangevende labels als Drumcode, Bedrock, Bush Records en zijn eigen label 8 Sided Dice. De organisatie van Diepgang is daarom ook erg gelukkig met de komst van deze topartiest uit de UK!

De avond zal worden afgesloten door niemand minder dan Zweedse techno veteraan Cari Lekebusch! Deze publiekslieveling staat al sinds midden jaren negentig op toonaangevende festivals overal ter wereld. Er zijn maar weinig artiesten die hem dit nadoen. Van Nature One tot Awakenings, van I Love Techno tot Mayday Polen, Cari Lekebusch knalt er al decennia lustig op los. Ook in de studio staat de Zweed al jaren zijn mannetje, getuige de knallende releases op o.a. H-Productions, Drumcode en Truesoul.

Cari Lekebusch heeft de organisatie laten weten ontzettend uit te zien naar de intieme avond in de Rotterdamse Catwalk. Alle ingrediënten voor een legendarische Diepgang avond zijn dus aanwezig!

Timetable
Jeff Moore 23:00 - 01:00
Hertz & Vibes 01:00 - 02:30
Alan Fitzpatrick 02:30 - 04:15
Cari Lekebusch 04:15 - ?:?

Tickets
Deze zijn online te kopen op www.diepgang.com voor slechts €15. Ook kun je bij de lokale Free Record Shops tickets verkrijgen. De organisatie raadt aan om snel een kaartje te kopen want de voorverkoop loopt goed door.
Voor meer informatie over de locatie kun je kijken op www.catwalkclub.eu

4 opmerkingen

jammer dat we dan hardgaan in de melkweg
jammer dat we dan hardgaan richting Kaprun
Jammer dit, jammer dat...

Gewoon heel vet dit!
 
Uitspraak van - Jort - op maandag 17 januari 2011 om 22:37:
Jammer dit, jammer dat...

Gewoon heel vet dit!

Inderdaad!