Partyflock
 
­

Let there be House

gepubliceerd door , op
Zaterdag 29 januari 2011 is het tijd voor Let there be House in de Gigant te Apeldoorn. Deze club avond is inmiddels een cultureel begrip geworden en trekt liefhebbers naast die-hard party animals. Een avond met een toegankelijke sfeer waar je vijf uur lang kunt genieten van gezelligheid en saamhorigheid. Of je nu lekker aan de bar wil 'hangen' met je drankje in je hand, terwijl je voet met de maat meegaat (of je het nou wil of niet), of dat je lekker zin hebt om de hele nacht te dansen op de lekkerste house die er maar bestaat. Het kan op deze dag allemaal. Alles mag en niets moet.

Deze editie nemen Joah en Secret Cinema je een paar uur uit de dagelijkse sleur, om samen te genieten van het echte warme housegevoel. Secret Cinema zit in 2011 reeds 20 jaar in het vak en hij heeft een aanhang die na 20 jaar nog steeds blijft groeien in zowel binnen-en buitenland. En terecht! Hij zet altijd een energieke set neer vol pompende bass- en melodielijnen. Deze grootheid van de tijdloze danceklassiekers heeft reeds een aantal hits op zijn naam staan. Denk bijvoorbeeld het legendarische 'Mary Go Wild', 'Timeless Attitude' en 'Another sweater'. Secret Cinema zal de avond compleet maken en, met het bekende hoedje op zijn hoofd, er voor zorgen dat niemand stil kan blijven staan.

Joah behoeft eigenlijk bijna geen introductie. Deze techno en progressive held neemt je mee in zijn reis vol met muzikale hoogtepunten. Keer op keer weet hij het publiek met zijn veelzijdigheid te entertainen en sfeer te creeren met het gevoel dat hij in zijn draaien stopt. Ditmaal betreedt Joah het "draai-toneel" met een verrassing. In minder dan een jaar heeft hij zich het produceren eigen gemaakt en laat hij ook een eigen productie horen. De verwachtingen zijn hoog gespannen en iedereen is bij deze van harte welkom om het danstoneel te betreden en zelf te oordelen. Naast de vertrouwde video beelden van VJ Klad TV wordt deze avond gehosted door eigen ambassador MC Lou-E.

Dancereporter mag deze avond tot slot in zijn geheel opnemen en daarna uitzenden op de lokale zender. Binnenkort is Secret Cinema dus op radio Apeldoorn te beluisteren in de gelijknamige show genaamd: Dancereporter. Iedere zaterdag avond van 23:00 tot 01:00 uur te beluisteren via 107.1 FM en 93.1 FM via de kabel op radio Apeldoorn. Wil je hier meer van weten? Zorg dan dat je deze shows niet mist. www.dancereporter.nl

1 opmerking

Ronny-B-
Werkzaam bij Dance Concepts
Werkzaam bij Juicy Lounge Bar
Artiest BeSquare, Bro, Ronny
Ik kan hier enorm naar uitkijken.­ Het gevoel van de avond is hier sterk verwoord.­
Gaat een heel mooi lustrum worden.­
Dikke opening van een nieuw jaar.­