Partyflock
 

80's Verantwoord

gepubliceerd door , op
Haarlem's blitste feest strijkt op zaterdag 15 januari weer neer in het Patronaat want je weet: Eightiess Verantwoord is de tofste 80's party on the planet! Koningen van het vinyl de 7 Inch Twins en Local Hero Whiplash hebben álle platen uit de 80's en zijn altijd ready to rumble! Bij al die 80's klappers krijg je vanzelfsprekend al die heerlijk korrelige videoclips, oude films, tv-series en foute commercials te zien. Als bonus! Dit feest is verder helemaal 2.0 en crowdsourced: al je verzoekjes en berichten kan je doorgeven via de verzoekencomputer in de zaal en deze worden direct geprojecteerd! Ook speel je oldschool Pacman & Space Invaders op de RetroGames en zelf een 80's plaatje zingen kan bij de KaraokeZuil. Baby, this is all you need on a saturdaynight! 80's Verantwoord blijft dus gewoon doorshinen als een kerstbal! Kerst en 2010 behoren nu tot het verleden maar muziek uit de jaren 80 blijft gewoon verantwoord! En de beelden ook, denk aan Ghostbusters, Knight Rider, Magnum en überheld MacGyver!

Ook werd in 1982 MTV opgericht, hier werd de term VJ (oftewel video jockey) voor het eerst gebruikt. De eerste toepasselijke video op deze epische zender was 'Video Killed the Radio Star' van The Buggles. Dit jaar wordt tevens de Compact Disc op de markt gebracht. Kortom, er is zeker meer goeds gekomen uit de 80s dan slechts de patat generatie! Samengevat: de 7 Inch Twins en Wim Whiplash doen een legendarisch dansbare 80's set, VJ Clipsync heeft zijn complete collectie 80's videoclips en corny commercials bij zich en schuwt niet om ze te laten zien, zodat dat je gegarandeerd glimlachend naar buiten waggelt! Heb je favorieten die absoluut niet mogen ontbreken deze avond? Doe dan al je verzoekjes nu al op www.eighties-verantwoord.nl of natuurlijk op de avond zelf via het verzoekenscherm.

Check hier alvast wat Hollandse klappers ter inspiratie:


Wil je kans maken op kaarten? Post dan je favoriete 80s plaatje met een Youtube op facebook en zorg voor zoveel mogelijk Likes. Je maakt dan kans op 1 van de kaarten voor 80s Verantwoord! Eighties Verantwoord heeft vanaf 2000 langs alle poppodia (oa Tivoli, Mezz, Doornroosje, Paard, Patronaat) en festivals (o.a. Paaspop, Parkpop, Lowlands) getourd en staat nu om de maand in het Patronaat. Bijzijn is meemaken!

1 opmerking

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
:cheer: