Partyflock
 
­ Nederland

Voidd Wildlife Legends met Einmusik (live), Haito Göpfrich en Olivier Weiter

gepubliceerd door , op
Voidd Wildlife Legends met Einmusik (live), Haito Göpfrich en Olivier Weiter
6 januari 2011
FeestVoidd · Wildlife Legends
Datumzaterdag 8 januari 2011
WinactieVoidd actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
Aanstaande zaterdag staat de januari-editie van Voidd weer op het programma. De afgelopen jaren stond de eerste Voidd van het nieuwe jaar altijd garant voor een uitzinnige party net na het roemruchte 24 Hour Party People. Ook dit jaar zijn de Wildlife Legends er helemaal klaar voor om op 8 januari de Studio 80 opnieuw op zijn kop te zetten. Dit keer met de uit Hamburg afkomstige Einmusik, die voor de eerste keer live te bewonderen is in de 80 en natuurlijk de Berlijnse cult-held Haito en Voidd-resident dj Moritz. De line-up wordt compleet gemaakt door de Bar27 dj's Olivier Weiter en Rus.

Het begint inmiddels een traditie te worden, Haito op de eerste Voidd van het nieuwe jaar. Aanstaande zaterdag zal deze underground legende uit Berlijn voor de derde keer op rij plaatsnemen in de booth van Studio 80 om te laten zien waarom hij de juiste man is om deze januari-editie van Voidd af te sluiten.
De andere internationale gast van de avond stond vorig jaar al een keer achter de decks tijdens het feest Babylon, maar zal nu voor de eerste keer zijn geweldige live-set ten gehore gaan brengen in de 80 . Het gaat hier natuurlijk over Einmusik, deze held uit het noorden van Duitsland produceerde de afgelopen jaren de ene na de andere toprelease en zal tijdens een Voidd meer dan uur live op het podium staan.

De uren voor Einmusik worden ingevuld door DJ Moritz, die na zijn recentelijk optreden op Wappie New Year in topvorm verkeert en staat te popelen om weer in Studio 80 te draaien.
De tweede zaal is in handen van twee toppers uit het Amsterdamse underground collectief Bar27: Rus en Olivier Weiter. Rus maakte afgelopen zomer indruk tijdens de festival afterparty van Mysteryland waar hij een fantastische set draaide voor Red Robin & Marcus Meinhardt. Ook deze keer zal hij de eerste set in Studio 2 voor zijn rekening nemen om deze keer het stokje over te geven aan Bar27 frontman Olivier Weiter, die deze Voidd gaat afsluiten met een drie uurs set!

Timetable
Studio 01
23:00 – 01:15 DJ Moritz
01:15 – 02:30 Einmusik (live)
02:30 – 05:00 Haito Göpfrich

Studio 02
00:00 – 02:00 Rus
02:00 – 05:00 Olivier Weiter

Door € 15 | Presale €13 | GraagGezieneGasten €13 (at the door)
Presale: www.studio-80.nl/tickets
More info: www.studio-80.nl | facebook
Studio 80 radio: www.studio-80.nl/radio
Studio 80 sets: soundcloud.com/studio80

3 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Ik kom wel even een borrel halen
Non Plus Ultra! :D