Partyflock
 
­ Nederland

Club Déjà Vu returns to Culemborg
Happy Old Dayzz in Crystal Venue

gepubliceerd door , op
A Sparkling New Years Dance
16 oktober 2010
FeestA Sparkling New Years Dance · with DanceVibeZZ & Your Secret Dreams
Datumzaterdag 1 januari 2011
WinactieA Sparkling New Years Dance actiegesloten
LocatieCrystal Venue
FeestClub Déjà Vu · The reunion party
Datumzondag 23 januari 2011
WinactieClub Déjà Vu actiegesloten
Ook aanstaande zaterdag 1 januari, tijdens A Sparkling New Years Dance in de Crystal Venue zal Déjà Vu weer een eigen area gaan hosten. Dit sprankelende new years dance-event biedt jou de mogelijkheid om de eerste zaterdag van het nieuwe jaar onvergetelijk te maken. Speciaal voor dit feest opent de Crystal Venue haar deuren al om 16.00 uur en deze zullen pas weer sluiten wanneer de laatste energie zondagochtend rond de klok van zes uit de mensen vloeit.Still alive and kicking in the near future
Inmiddels staat 'the big reunion party' van Club Déjà Vu al in de agenda: op zondag 23 januari 2011! En of dat nog niet genoeg is, gaat Club Déjà Vu maandelijks weer een eigen zondag claimen in de Crystal Venue.

Déjà Vu's geestelijke vaders zijn Bas & Ram, dat is bekend bij de meesten, maar wat wel achter de schermen is gebleven is het verhaal over de geestelijke moeder van Déjà Vu. De naam Cathy (a.k.a MC Cay-T) is niet zo heel vaak genoemd, maar zij heeft wel degelijk een grote rol gespeeld in de totstandkoming van Club Déjà Vu! Nu, jaren naar dato komt Déjà Vu weer terug met natuurlijk RAM solo aan het front, maar ook met Mc Cay-T in de line-up. Inmiddels heeft zij ook de Chakra party's in het zuiden des land groot weten te krijgen, dus geen gek idee van Déjà Vu om haar uit te nodigen voor de grote reünie.

In de grote zaal programmeert de organisatie een veelzijdige line-up met het vleugje new style wat daar te horen is in opzwepende clubhouse beats en de lekkerste trance van vroeger en nu. De main area werd dan ook 'Clubbin ballroom' genoemd. De tweede zaal krijgt echter het kenmerk classics te dragen. In deze zaal dus alleen maar klassiekers uit de tijd dat trance nog in de kinderschoenen stond. In deze 'Classics room' beleef je dus onberispelijk de ware Déjà Vu!

De artiesten die op de reünie geprogrammeerd staan hebben allemaal hun sporen verdiend de laatste jaren. In de main staan onder andere RAM, The Freak, Frenckel, Saint vs Mission, José en Miss J aan het roer. Ook is er ruimte voor ‘upcoming faces' als Dave Ramirez, D-Roy en Mario Rijken van Olst, welke vocaal worden ondersteund door MC Jaxxs.
De classics area wordt bemand door grootheden uit de afterclubs (Zino, Rixy, Carpe Diem) zoals Francois, Jurgen en Ko-c, zij worden versterkt door D.J.E.F. en female dj's Miss Wendy en Miss Amy! De vocalen in de classics zaal komen natuurlijk van de geestelijke moeder van Déjà Vu, Cay-T.

Kortom, The Big Reunion staat weer boordevol kwaliteitsdj's en zal een geweldige happening worden.
Om kans te maken op een van de vijf free e-tickets klik hier en zet de Big Reunion Party op zeker in je agenda!

9 opmerkingen

 
Verhelderend persbericht (y)

Kaartjes in the pocket :bounce:
Deja Vu was altijd zooooooo lekker :P
Good to have it back!! :bounce:
Whhaaa, wat jammer dat wij er niet bij kunnen zijn.......
Ziet er naar uit dat dit en echte reunie gaat worden!
leuk om te lezen.
Veel plezier iedereen!!!!!
 
cay-t