Partyflock
 
­ Nederland

Monza presenteert Supah! Dupah! NYE met The Flexican & Sef

gepubliceerd door , op
Supah Dupah! NYE
10 november 2010
FeestSupah Dupah! NYE · Supah Heroes
Datumvrijdag 31 december 2010
LocatieMonza Site
Er is geen beter feestje tijdens Oud & Nieuw dan Supah! Dupah! The Supah! Heroes edition...Zou jij geen held willen zijn voor een dag? Wij weten het goed gemaakt, wees een superheld voor één nacht!

Wat hebben een overvloed aan champagne, superhero costumes, een overdosis aan hits en 12.000 keer glimlachen met elkaar te maken? Jou! En al je vriendinnen. En dat allemaal voor maar 30 euro? Zoals altijd krijg je bij Supah! Dupah! nothing but the hits! Dit jaar knal je het nieuwe jaar in met amigo The Flexican die samen met Sef alle tracks twee keer komt draaien uit zijn wereldberoemde jaarmix! DJ FLAVA draait alles wat je ooit wilde horen en Alex van Zijl dropt alle dance klassiekers! G!O & The Supah Dupah Sound System draaien alleen maar bangers! Mister Simpson is er ook, maar die gaat alleen maar hosten en oliebollen gooien naar mooie vrouwen, zoals beloofd.
Sorry alvast. De helden van Sneakerbaas hebben ook nog wat verrassingen voor degene met de beste outfit, dus kom strapped!

In de Studio draait Bobb Deep met één hand de hardste beats, zodat de best of boybands 2010 met een gerust hart op kunnen treden. Groovebrother en Gio draaien geblinddoekt en Desperate Houseman sluit de avond af met elk verzoeknummer!

En dit allemaal voor maar €30! Haal je kaarten snel via www.clubmonza.nl

Supah! Dupah! staat voor een paar simpele dingen in het leven. Dans hard, kleed je als een actieheld, sjans veel, let the music play en pluk de appel. Zorg dat je er wederom bij het leukste feestje van het jaar! Kom als catwoman, superman, wonderwoman, batman. Jezelf of wie dan ook! En breng al je vriendinnen!

3 opmerkingen

 
Uitspraak van jasmijntje_ op dinsdag 28 december 2010 om 13:18:
Coole flyer!

Mee eens!