Partyflock
 
­

HQ · Timetable en last info

gepubliceerd door , op
flyer HQ
FeestHQ · Classics Edition
Datumvrijdag 24 december 2010
LocatieMelkweg Site
Aanstaande vrijdag, 24 december, is het eindelijk zover. Dan trapt [HQ] kerstavond 2010 knallend af met een heerlijke classics editie! De deuren van de Melkweg zullen om 22:30 openen.

De kerst is een echte familieaangelegenheid: eerste kerstdag is voor jouw ouders en tweede kerstdag voor de koude kant. Maar de belangrijkste dag breng je op kerstavond met je hele [HQ] familie door! En het classic kerstmenu in de Melkweg op vrijdag 24 december aanstaande is weer om van te smullen: Als voorgerecht serveren PC Lexus en Rossi ouderwetse floorfillers, nemen Dave Randall en Fausto het hete hoofdgerecht voor hun rekening en levert JP een grand dessert af om de vingers bij af te likken. En vanzelfsprekend staat uw gastheer MC Da Silva garant voor het uitbundig uitserveren van de smakelijkste Hardhouse maaltijd van deze kerst: Welcome to [HQ] Classic Edition.

Timetable
22:30-23:30 PC Lexus
23:30-00:30 Rossi
00:30-02:00 Dave Randall
02:00-03:30 Fausto
03:30-05:00 JP
MC: Da Silva

Tickets
Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor deze editie van [HQ]. Tickets kosten €20,- ex. fee & lidmaatschap en zijn verkrijgbaar via www.hqparty.nl en de Melkweg. Tickets zijn tevens verkrijgbaar bij alle Primera shops.
Op de avond zelf kun je voor €22,50 tickets krijgen bij de kassa van de Melkweg. Deze gaat open om 16.30 uur en sluit om 03.00 uur.

Melkweg lidmaatschap
Naast je ticket heb je ook een Melkweg lidmaatschap nodig om binnen te komen. Dit lidmaatschap kost €3,50, is een maand geldig en is verkrijgbaar aan de kassa van de Melkweg. Voor meer informatie over het Melkweg lidmaatschap, ga naar www.melkweg.nl.

Garderobe
Aangezien de Melkweg beschikt over een garderobe zullen er geen kluisjes zijn. Bij de garderobe betaal je €1,- per jas of tas.

Route info
De Melkweg ligt aan de Lijnbaansgracht 234 naast het bekende Leidseplein. Hier stoppen o.a.de trams 1, 2 en 5 (ongeveer 10 minuten vanaf Amsterdam CS) en trams 6, 7 en 10 (vanaf metrostation Weesperplein).
Ook stoppen hier de bussen 170, 171, 172 en nachtbussen 72, 73, 74 en 78. Voor een uitgebreid reisadvies ga je naar www.9292.nl.
Voor meer info omtrent parkeren et cetera check je www.melkweg.nl.

Trailer

10 opmerkingen

Zin in :bounce: what a way to celebrate X-Mas.. :hyper:
Trebor
Artiest Trebor
Dik! Jammer dat ik niet aanwezig kan zijn :(
 
(Y)
Ik heb nog 4 kaarten in de aanbieding!! Slechts 50 euro totaal en af te halen in Haarlem.­ Stuur maar een berichtje...­
laatste aanpassing
Mixje van bijna 10 jaar terug gevonden en geupload. Mixkwaliteit en apparatuur waren in de tijd nog niet optimaal, excuses hiervoor .. maar wel die lekkere oude sound rechtstreeks vanaf vinyl. Gooi de player hier niet direct tussen, omdat deze mix niet de kwaliteit heeft van de grote jongens die morgen optreden. Wie hem wil beluisteren even naar het volgende forumonderwerp:

http://partyflock.nl/topic/1109009:First_Base_OLD_UK_Hardhouse_Hardtrance_Mix

Tracklist:

1. L.O.S.P - The Sound Of Liberty
2. Alphazone - Stay (James Lawson Remix)
3. Organ Donors - 4 Tribers
4. Dean Facer - What The Funk (Chester Drawers Remix)
5. Black AM - X Versus Y (Prime Mover Remix)
6. Prime Mover - Feel What I Feel
7. Organ Donors - Locked Tight (Locked Trance Remix)
8. Guyver - Man On The Moon
9. Breather - Come On (Prime Mover Remix)
10. Ashley Sinclair & Olly Perris - The Venue
11. Jon Doe - Warehouse 2002 (Trance Mix)
12. TNT - First Match (Technoboy Remix)
 
iemand nog interesse in een kaartje??