Partyflock
 
­ Nederland

Treed jij op op Extrema Outdoor of Solar Weekend?
Bied en win op 3FM Serious Request

gepubliceerd door , op
Wil jij graag optreden op Extrema Network Outdoor of Solar Weekend 2011? Dat kan zomaar! Evenementenorganisator Extrema Network veilt namelijk een plek op de programmering van beide festivals! De opbrengst van de veiling gaat naar het goede doel van 3FM Serious Request 2011: de stille slachtoffers van aids, de kinderen die hun ouders hebben verloren aan deze ziekte.

Het kan niemand ontgaan zijn: afgelopen zaterdag is de 3FM Serious Request-actie weer losgegaan. Het Glazen Huis staat dit jaar in Extrema Network's thuisbasis Eindhoven om weer geld in te zamelen voor het Rode Kruis. En daar wil Extrema Network natuurlijk graag een bijdrage aan leveren. Daarom zet de evenementenorganisator twee optredens op haar festivals Solar Weekend (5, 6, 7 augustus a.s.) en Extrema Network Outdoor (16 juli a.s.) op de Serious Request-veiling. Al het geld gaat vanzelfsprekend linea recta naar het goede doel.

De winnaars worden behandeld zoals alle artiesten op de Extrema Network-festivals. Ze krijgen backstage-passen, kunnen hangen met de andere geprogrammeerde artiesten en krijgen natuurlijk met vrienden toegang tot het festival. Dus bij dezen een oproep aan alle bands, singer-songwriters, hiphopacts en dj's: verzamel zo veel mogelijk geld bij vrienden, familie en fans en bied! Check voor meer info en de veiling van Solar Weekend deze Ebay-link. De veiling van Extrema Network Outdoor zal ook spoedig van start gaan op diezelfde veilingsite.

Weeskinderen door aids
Meer dan 15 miljoen kinderen zijn wereldwijd de stille slachtoffers van aids. Niet zozeer alleen omdat ze het zelf misschien hebben opgelopen, maar ook omdat ze hun ouders zijn verloren aan de ziekte en daardoor ineens alleen in de wereld staan. Juist de achtergebleven kinderen zijn de stille slachtoffers. Ze raken vaak via de ouders besmet of verliezen ouders aan de ziekte en daarmee ook de basis voor een normaal leven. Voor deze kinderen, voor deze stille ramp, vraagt 3FM dit jaar aandacht en gaat het samen met het Rode Kruis geld inzamelen.

17 opmerkingen

 
:respect: dit vind ik nou een leuke actie
leuke actie, hoop dat dit een leuke duitje oplevert :respect:
laatste aanpassing
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
mooie inhaker (Y)
toffe actie... :)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
hulde!
zou wel grappig zijn als nou eens een HC dj het hoogste bod gaf!
Ben benieuwd wat ze dan doen:D
laatste aanpassing
Uitspraak van SIEB--->:bounce: op maandag 20 december 2010 om 16:54:
zou wel grappig zijn als nou eens een HC dj het hoogste bod gaf!
Ben benieuwd wat ze dan doe

Staat in de voorwaarden dat dat niet mag als het ware... Zal dan wel het 1na beste bod worden denk ik
aha,, had zelf voorwaarden niet gelezen!! Kwam in me op en dacht deel het met mijn medeflockers :D
Toevoegen aan Volglijst

*click*
Uitspraak van verwijderd op maandag 20 december 2010 om 10:19:
:respect: dit vind ik nou een leuke actie

leuke en goede actie idd (Y) :respect:

behalve trance en de heel harde stijlen

naja, dat is dan weer minder :/
Tof initiatief hoor!
 
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op maandag 20 december 2010 om 23:24:
behalve trance en de heel harde stijlen

:rot:

wat een faalhazen... kijk hardcore/style kan ik me nog voorstellen, maar trance en hard dance is prima met house en techno te combineren, sterker nog, je ziet bijna niks anders dan dat, voorzover in NL trance etc. geprogrammeerd staan met andere muziekstijlen erbij :/
laatste aanpassing
 
Mag je lekker van 11:00 tot 11:30uur draaien :lol:
 
Zou wel vet zijn als je dan gewoon als 'techno' DJ die veilig wint, en dan gewoon dikke Sven Wittekind hardtechno gaat draaien, staat de rest van de line up na jou mooi te kijken :)
Alle stijlen zijn dus praktisch mogelijk, behalve trance en de heel harde stijlen.
Uitspraak van M.ha.yu op donderdag 23 december 2010 om 14:22:
Alle stijlen zijn dus praktisch mogelijk, behalve trance en de heel harde stijlen.

Beetje jammer idd, kan me er wel iets bij voorstellen,maar de winnaar is de winnaar toch? Lijkt me eerder een creatieve uitdaging voor Extrema om de winnaar er dan goed tussen te programmeren, op Solar zou dat zeker mogelijk zijn (gwoon ff lekker vlammen het laatste uur). Ik neem trouwens wel aan dat als ze het hoogste bod dan niet aannemen, dat Extrema het verschil in kosten dan op z'n minst wel aan gaat vullen.......

Voor de rest, prima actie voor de weeskindjes!
laatste aanpassing