Partyflock
 

Night before x-mass 2010

gepubliceerd door , op
Vrijdag 24 december vindt de zaligste kersttraditie wederom plaats: Night before x-mass 2010. Al sinds mensenheugenis (8 jaar) het feest waar iedereen het echte kerstgevoel beleeft. Een goede sfeer, leuke mensen, gezellige kerstdecoraties en kerstmuziek. Night before x-mass 2010 vindt traditioneel plaats in Ambiance te Veghel, traditioneel over drie zalen met verschillende muziekstijlen en dus gegarandeerd traditioneel gezellig. Happy X-mass!

Night before x-mass 2010 anno 2010
De zalen van Ambiance in Veghel zullen wederom een complete kerst make-over ondergaan en we zorgen voor een gezellig muziekje. Night before x-mass 2010 biedt een breed scala aan muziekstijlen, verdeeld over drie area's. Voor ieder wat wils, het is tenslotte kerst. De mainstage is zoals elk jaar het domein van de hardstyle met Dozer, Dweazle, Josh & Wesz en Ladyinc. Zij zullen het nodige geweld uit de speakers laten knallen en de kerstballen uit de bomen laten rammelen. De kerstliederen op de mainstage zullen ingezet worden door MC Apster. Liefhebbers van house komen volop aan hun trekken in zaal 2. Vrolijke vocale, warme tunes en knetterende electrohouse door D-wayne, Jarune, Juelzz en Sam O Neall. Tot slot is er minimal en techhouse. Laat je meevoeren in het ritme van Herschell & Planck, Minilab, Ricket en Tom Tilldawn. Alsof je in de slee van de kerstman over de daken vliegt. Dit wordt weer een kerst om niet te vergeten.

Vier de feestdagen met Par-T
Al sinds 2003 is Night before x-mass 2010 Par-T de volmaakte start van de feestdagen. De warme, intieme sfeer die zo kenmerkend is voor de kerst worden alweer zeven jaar op rij samengebracht met de Brabantse gezelligheid Hetzelfde staat te gebeuren met nieuwjaar! Naast kerst vieren zij dit jaar ook de nieuwjaarsnacht met z'n allen. Samen op naar een spliksplinternieuwjaar. Zet in je agenda: nieuwjaarsnacht, Koekgebouw CHV. in Veghel. Meer info: www.spliksplinternieuwjaar.nl

Tickets & Info Night before x-mass 2010
Night before x-mass 2010 is al zes jaar op rij van tevoren uitverkocht. Om zeker te zijn van je ticket kun je online kaarten bestellen op www.nb4.nl Wil je niet online bestellen dan kun je terecht bij het Uitpunt in Veghel of bij alle Free Record Shops en Belcompany winkels in Nederland. Tickets kosten € 12,50 (excl. fee). De deuren gaan open om 21.00 uur en de minimumleeftijd is 18 Jaar.

Par-T wenst iedereen alvast een sfeervol kerstfeest en een knallend 2011!

3 opmerkingen

 
Sam 'o Neall (Y)