Partyflock
 
­ Nederland

De erotiek is terug in de Matrixx met Erotixx
Zaterdag 18 december

gepubliceerd door , op
Erotixx
19 oktober 2010
Op zaterdag 18 december mag je eindelijk weer eens je lekkerste outfit uit de kast trekken om vervolgens heerlijk uit je dak te gaan tijdens Erotixx in de Matrixx! Met DJ's Jochen Miller, Marc Simz, Billy the Klit, MEM en Santito belooft het weer een lekker muzikaal spektakel te worden. En Erotixx belooft waar het voor staat: veel sexy shows en stijlvol entertainment.

Sexy shows en stijlvol entertainment
Het heeft even geduurd, maar daar is hij dan weer: een heerlijk uitdagende editie van Erotixx. Het wachten wordt op zaterdag 18 december ruimschoots beloond. Zo vlak voor Kerst staat de Matrixx dan eindelijk weer eens in het teken van veel erotische shows, mindblowing sexy entertainment en mood-setting licht- en LED shows. Erotixx heeft de naam één van de meest stijlvolle en opwindende erotische feesten van het land te zijn. De editie van 18 december zal deze naam meer dan waar maken. Uiteraard zou het geweldig zijn wanneer jullie, sexy partypubliek, geheel in stijl gekleed komen. Be creative. maar vooral: be sexy!

Dancemuziek in de breedte
Erotixx ...een heerlijk erotische editie met een breed muzikaal arrangement. Voorheen was het uitsluitend Trance wat de klok sloeg tijdens Erotixx avonden. Nu trekt de Matrixx het wat breder. Naast de heerlijke Trance zal er ruimte zijn voor sexy House en opwindende Big Room. Niemand anders dan Jochen Miller, Marc Simz, Billy the Klit, MEM en Santito zullen de zintuigen voorzien van muzikale stimulatie. Erotixx wordt een hete avond!

Timetable
22.00-00.00 Marc Simz
00.00-01.00 Jochen Miller
01.00-02.00 Santito
02.00-03.30 MEM
03.30-05.00 Billy the Klit
Deze avond zal gehost worden door MC Pryme.

Tickets
Kaarten voor deze avond kosten €15,- (ex fee) en zijn online verkrijgbaar op www.matrixx.nl en te koop bij alle Primera winkels. Aan de deur kosten de kaarten €18,-.

7 opmerkingen

BE SEXY PEOPLE !!!

Oeh ik heb er zo'n zin in!!
 
Twee keer geweest (in 2006 en 2007) en tot mijn verbazing weliswaar een feest met erotische acts en sfeervolle aankleding, maar het publiek was 13 uit een dozijn. Een dresscode werd (en word) niet verplicht gesteld en dit had tot gevolg dat enkele dapperen in weinig op kwamen dagen, maar het gros gewoon in spijkerbroek en t-shirt door de zaal liep. Daarom is het een aardige avond voor mensen die eens van het thema willen proeven, maar voor bijvoorbeeld Crazyland bezoekers valt de sfeer op Erotixx waarschijnlijk tegen...
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Zin in !!
 
Gaat een heerlijk feestje worden (Y)
Billy the klit, nice!
maar voor bijvoorbeeld Crazyland bezoekers valt de sfeer op Erotixx waarschijnlijk tegen...??

Nee toch?.... jammer... dan ga ik niet té overdressed.... gewoon being en feelin' sexy ...
Maar in spijkerbroek? Neeee, da's toch not done?? ...

See ya all Saterday! ;-)