Partyflock
 

Grand opening eQlipse in Tilburg

gepubliceerd door , op
Wanneer men hoort 'eQlipse' denkt men aan een zonsverduistering. Voor sommige mensen zijn zonsverduisteringen magische momenten en voor de andere mooie momenten.

De nieuwste hotspot van Tilburg genaamd eQlipse, gelegen aan de A58, Rielseweg 875 in Tilburg zal in de toekomst voor veel mooie en magische nachten gaan zorgen met de diversiteit aan feesten die eQlipse te bieden heeft. Bij ons staat gezelligheid voorop.

De discotheek is van top tot teen gerenoveerd, met 3 zeer moderne area's, een snackcorner en natuurlijk ook genoeg lounge gelegenheid. Wat ooit de club Carpe Diem was, is nu discotheek eQlipse geworden.

Op zaterdag 18 december zal eQlipse dan voor het eerst haar deuren openen met een spectaculaire Grand Opening, en is iedereen vanaf 22.00 uur welkom om kennis te komen maken met eQlipse. Wat kun je ervan verwachten? Vooral heel veel gezellige mensen. Er zijn deze avond 2 area's open en om een tipje van de sluier te lichten, er staan een aantal leuke dansacts in petto, hartverwarmende candygirls en een dikke line up vol Dirty House en meer!!! De rest van de avond blijft nog even een verrassing en mag je zelf komen ontdekken. Voor de dames onder ons is het tot 23.30 uur gratis entree. Voorverkoop kaarten zijn ook maar 7,50 euro en te bestellen op www.seedance.nl, voor de prijzen hoef je het dus zeker niet te laten.

De nieuwe eigenaren zijn geen onbekende in de wereld van het organiseren van grote feesten en dat is dan ook direct te merken aan de programmering van eQlipse. Met feesten en namen als My Name =, Quintino, Gregor Salto, Vato Gonzalez, Sidney Samson, Chuckie, Ed Mission, Michael Saint enz. zullen zij zeker tilburgs bodem laten schudden, en garant staan voor geweldige avonden in eQlipse. Ook zal er iedere eerste zondag van de maand een knallende Afterparty gehouden worden met onder andere de welbekende Tilburgse classix. Tilburg blijft dus DE Aftercity van Nederland.

In de weekenden zullen er dus veelal commerciële house feesten worden georganiseerd. eQlipse biedt een platform voor verschillende type feesten en muziekstromingen als Dirty House, House, Tech House, Latin, Hardstyle, Hardcore, 80's & 90's , Hollandse avonden en zo nog veel meer.

Natuurlijk worden ook de hardere stijlen niet over geslagen. Dit stukje van de programmering zal tornado-events voor zich gaan nemen met om de 2 maanden een heerlijk hardcore feestje. Waarvan de eerste al staat gepland op 25 december : Merry Fucking X-mass. Voor de mensen die klaagde over de vroege sluitingstijd van deze locatie is er ook goed nieuws, eQlipse zal tot 05.00 uur open zijn en met de kerstdagen zelfs tot 06.00 uur.

Tilburg en omstreken, wees gewaarschuwd. Houd de agenda nauwlettend in de gaten voor de feesten en afterparty's die eQlipse te bieden heeft. Voor de kerstdagen en oud&nieuw hebben wij uiteraard ook diverse feesten voor iedereen op het programma staan, die gegarandeerd staan voor een avond met een overweldigende sfeer en gezelligheid.

Check snel de agenda en leuke winactie's van eQlipse.

12 opmerkingen

Jazeker....Knallen !!!!
Nou Tornado: doe ook eens een avondje oldschool en early hardcore organiseren (y)
 
Werkzaam bij Zenzationz
Dat gaat Tornado ook zeker wel doen;)

Ps dit feest wordt eigenlijk georganiseert door allen C2b-events...
tornado-events is back to hous blaas die bas ma door de boxe als een tornado door de zaal stampen wij voor da kabaal heb der weer zin in
zal wel top ineensteke :p heb nog ni moge klage over tornado dusss....;)
Artiest {SHOWLIST artist 77019, 77596}
altijd te gek met tornado :D
maar hoop stiekem dat ergens in the future iets met terror gedaan word.... *blush*
tornado4life! :respect:
Uitspraak van permanent verbannen op zaterdag 11 december 2010 om 16:41:
Dat gaat Tornado ook zeker wel doen

Dan zullen wij ook zeker weer eens van de parij zijn!

:respect:
Al vele concepten etc. daar meegemaakt. één van de eerste tenten die er in zat (Return) was in het begin een zwaar goed.
Helaas ging het na een jaar drastisch omlaag.
Sindsdien alleen maar tenten ten onder zien gaan in die locatie. Ik vrees dat het ook nu weer zo zal lopen.

Neemt niet weg dat ik ze een goede toekomst toewens met heel veel beters als hoe het de afgelopen jaren is gegaan daar.
Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in dat deze discotheek het helemaal gaat maken.
Met de juiste opzet en een goed beleid moet dat ook zeker wel haalbaar zijn.

En zoals in het nieuwsbericht staat:
De nieuwe eigenaren zijn geen onbekende in de wereld van het organiseren van grote feesten en dat is dan ook direct te merken aan de programmering van eQlipse.

Vind ik er wel veelbelovend uitzien!

Ik kan niet wachten tot de Opening:D