Partyflock
 
­ Nederland

Hed Kandi's most glamorous party ever
Heineken Music Hall

gepubliceerd door , op
Hed Kandi
30 november 2010
Nadat Hed Kandi haar wereldwijde 10 jarig bestaan al in Amsterdam vierde, komt ‘the world´s most glamorous music and lifestyle brand' op 19 maart 2011 opnieuw naar Nederland voor een internationaal spektakel van ongekende omvang. Hed Kandi welcomes you to her most glamorous party ever: Hed Kandi The Show.

Destination chic
De legendarische Heineken Music Hall, waar menig wereldster al op de bühne stond, wordt ditmaal omgetoverd tot een bizarre nachtclub waar Paris Hilton zich als een vis in het water zou voelen. Een glamourland met de decadentie van de Baoli in Cannes, de mystiek van de Panorama bar in Berlijn en de uitbundigheid van de Pacha op Ibiza. Deze grand show vol glitter en glamour wordt een hoogtepunt in de rijke Hed Kandi historie.

Music is my heartbeat
Hed Kandi is al bijna 11 jaar synoniem voor de beste funky house en classy club sounds en bracht meer dan 100 uitgebrachte compilatie albums uit (waaronder Beachhouse, Nu Disco en Disco Kandi). Hed Kandi verkoopt ieder jaar ruim 1.000.000 Cd's met het bekende artwork van mode illustrator Jason Brooks en geeft meer dan 1000 feesten op alle continenten, in de mooiste steden, in de mooiste clubs met meer dan 1.000.000 bezoekers wereldwijd per jaar.

Sling on your dancing heels
Hed Kandi The Show rolt zijn met diamanten ingelegde rode loper uit voor de mondiale Jet Set. De paparazzi ligt al op de loer voor dit spektakelstuk. Val van de ene verbazing in de andere met de Hed Kandi Showgirls, Ibiza style steltenlopers, explosieve confetti kanonnen en Circus performers. Verwacht Ibiza in Nederland, New York in Amsterdam en St. Tropez op de dansvloer.

Access to the fabulous
De Earlybird Actie is van start gegaan op 30 november en loopt tot en met 31 december. Koop je tickets gedurende deze periode nog voor het lage BTW tarief.

Tickets: Earlybird: 32,50 (tot 31 december; ex fee) | Reguliere presale: vanaf 42,50 (ex fee) | VIP: 77,50 (ex fee)

Presale: www.hedkandi.nl & Free Record Shop

5 opmerkingen

Dit is een zekerheidje!

Hed Kandi :respect:
 
Van € 32,50 naar € 42,50 door de belastingverhoging van 6% naar 19%? Ik kom dan uit op € 36,50. Er is dus € 6 bovenop getild. Of reken ik verkeerd?
 
Ik hou echt geen geld meer over door deze acties allemaal. :P
Uitspraak van actief op maandag 6 december 2010 om 13:50:
Van € 32,50 naar € 42,50 door de belastingverhoging van 6% naar 19%? Ik kom dan uit op € 36,50. Er is dus € 6 bovenop getild. Of reken ik verkeerd?

klopt idd man doen ze allemaal die hufters
early bird = toch echt wat anders dan belastingverhoging..