Partyflock
 
­ Nederland

Grotesque zet 2011 weer hoog in

gepubliceerd door , op
GrotesQue
1 december 2010
FeestGrotesQue · Celebrate Newyear with Style & Quality Site
Datumzaterdag 1 januari 2011
WinactieGrotesQue actiegesloten
LocatieFactory 010
PT Events zet zaterdag 1 januari weer hoog in! Hoewel Nederland een aantal leuke nieuwjaarsfeestjes heeft is het voor GrotesQue nooit té hoog gegrepen om zich te gaan mengen in het aanbod. Op de tiende verdieping van de Maassilo bevindt zich wellicht de meest indrukwekkende club van Nederland om het nieuwe jaar in te gaan. Dat is niet Uit de Hoogte, maar zo is men in ieder geval op de hoogte! Celebrate New Year in style..kom naar GrotesQue op 1 januari en ervaar waarom PT Events al ruim een jaar de sleutel tot succes beheerd.

Met wederom een machtige editie op de Ocean Diva in het geheugen, waar de vele bezoekers van de Midnight Cruise II een adembenemende show beleefden, kijkt PT Events met veel vertrouwen naar het nieuwe jaar. Een jaar waarin GrotesQue exclusiever in de agenda zal verschijnen. 'We hebben in het afgelopen jaar het concept GrotesQue gestalte en bekendheid gegeven, voor 2011 gaan we een aantal edities minder doen', aldus Ram Boon en Patrick Pijnenburg van PT Events. Allemaal met de intentie om de beleving van een avondje GrotesQue nog intenser te maken. Wel zal PT Events op 5 februari 2011 een nieuw concept starten onder de naam 'Tres Chique', een house / techhouse concept voor de 25plusser.

Een vrij hoge leeftijdsgrens zou je zeggen maar juist in deze muziekstroming is er een gebrek aan ‘volwassen' feestjes. Zo vind ook PT Events ,,We hebben gemerkt dat onze bezoekers een goede mix vormen van liefhebbers voor diverse muziekstijlen. In zekere zin is het totaalplaatje belangrijker dan de stroming op zich. Tres Chique richt zich met artiesten als ROOG, René Amesz en Ronald Molendijk op deels dezelfde doelgroep maar vooral ook op dezelfde leeftijdsgroep als bij GrotesQue', aldus organisatoren Ram en Patrick.

Zoveel mensen, zoveel wensen
De avond zal muzikaal gezien weer goed opgebouwd worden. Om te beginnen is daar een meer dan funky start met Jip Deluxe, wiens naam voor de echte house liefhebbers geen onbekende meer is. Naar mate de avond vordert zal de mainstream sound van GrotesQue haar bezoekers ongetwijfeld weer in extase weten te brengen. Niemand minder dan Menno de Jong is gevraagd om de liefhebbers van trance kwaliteit te bieden. Kwaliteit in de breedste zin van het woord, aangezien De Jong zijn naam nog altijd hoog boven water weet te houden, ofschoon dat op de tiende verdieping van de oude graansilo niet Zo Moeilijk lijkt. De Jong is wereldwijd nog steeds een wel gerespecteerd artiest en zal de Factory op zijn grondveste doen schudden wanneer hij het podium van GrotesQue betreedt.

De andere namen die zijn gecontracteerd om het ensemble GrotesQue te completeren zijn Ernesto vs Bastian, een naam die door veel bezoekers al meerdere malen werd genoemd en wiens producties over de hele wereld gedraaid worden. Er word al druk gespeculeert over wie de special guest zal zijn, de organisatie kan er echter niets over zeggen! Wel zijn er natuurlijk, de resident dj's Artento Divini en Ram wiens muziek én aanwezigheid nog altijd volop gewaardeerd wordt. Pascal S is weer terug en natuurlijk zullen de vocalen van Mc Me's niet ontbreken.

Experience GrotesQue with Style & Quality
Wil jij 2011 hoogstaand betreden? Laat je dan verrassen door de magie van een avondje GrotesQue en kom zoals vele anderen 1 januari naar de Rotterdamse Factory 010. GrotesQue biedt jou een avond met de beste artiesten, gratis ijsjes en vers fruit, een gastvrije locatie met dito barpersoneel en security. Iets waar het in sommige clubs toch echt nog wel eens aan scheelt. Daarnaast herbergt deze Rotterdamse superclub ruimschoots gratis parkeergelegenheid. De zo vaak besproken 23+ leeftijds-garantie, gecombineerd met een uitstekende balans tussen goed verzorgde dames en heren, maakt het voor veel bezoekers nog steeds zeer aantrekkelijk GrotesQue boven andere evenementen te verkiezen. Het moge duidelijk zijn, in Factory 010 staat tijdens GrotesQue alles in het teken...van jou!

3 opmerkingen

 
We gaan 2011 ff goed inluiden @ 010 :D
Goed idee line up ziet er al goed uit !
dat word een super goede start van het nieuwe jaar, de line up is :kwijl: