Partyflock
 
­

HQ presenteert speciale x-mas classics mixes

gepubliceerd door , op
flyer HQ
FeestHQ · Classics Edition
Datumvrijdag 24 december 2010
LocatieMelkweg Site
De [HQ] classics Edition op vrijdag 24 december komt steeds dichterbij. Om al helemaal in de stemming te komen lanceert [HQ] vandaag de eerste [HQ] classics pre-party mix van PC Lexus op www.hqparty.nl.

Pre-party mixes
Kerstavond en daarmee ook een nieuwe [HQ] classics Edition dendert steeds sneller op ons af. Om dit te vieren presenteert [HQ] vanaf vandaag vijf verschillende [HQ] classics pre-party mixes van Dave Randall, Fausto, JP, Rossi en PC Lexus. De dj's zijn op dit moment druk bezig met hun mixes en de spits wordt vandaag afgebeten door PC Lexus: thriver of the classic underground sound. Check it out @ www.hqparty.nl.

Maar het event zelf belooft ook heel bijzonder te worden. Allereerst gaat het terug naar één zaal waar de organisatie al haar creativiteit op los zal laten. Verwacht in The Max dus een vette licht- en lasershow. Verder willen ze nog niet te veel verklappen, maar weet in ieder geval dat er zo'n 1500 rode glowsticks aan het publiek zullen worden uitgedeeld om kerstavond met de [HQ]familie in de Melkweg nog gezelliger te maken.

Tickets
Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar en kosten €20 (ex. fee) & lidmaatschap van de Melkweg. Bestel je tickets via de officiële site www.hqparty.nl of via de Melkweg (www.melkweg.nl). Offline tickets zijn tevens verkrijgbaar bij één van de meer dan 400 Primera winkels in Nederland. Check www.primera.nl voor de dichtstbijzijnde Primera winkel.

11 opmerkingen

mmmmm lekker die uk hardhouse shizl :kwijl:
Trebor
Artiest Trebor
Dat wordt keihard housen op kerstavond (H).
Lekker warmlopertje :D!!

Extra veel zin in Kerst
&& Fausto!! :kwijl:
 
Heerlijke editie weer hoor .. zin in de kerst (Y)
Nice! Ik heb er zin in! :D
Super vet! (Y)
 
Onwijs veel zin (y)
Uitspraak van partymuisje :woepwoep: op donderdag 25 november 2010 om 22:25:
Helaas moet deze knaller overslaan pfff balen

:'(