Partyflock
 
­ Nederland

Eye on the Future laat kerstavond ontsporen

gepubliceerd door , op
Haarlem, Kerstavond. Uitbuiken op de bank? Ruzie maken met de familie, teveel drinken en in benevelde toestand de Kerstboom omver gooien, je kater uitslapend tussen de versplinterde Kerstballen? Of liever van de partij zijn op de leukste Kerst-traditie die de stad rijk is: Eye on the future. Van oudsher het feest waar alle party people pas écht Kerst vieren, steevast begeleid door de beste dj's van het moment. Ook dit jaar belooft Eye on the future veel goeds; ondermeer Michel de Hey, Bart Skils, Erick E en Marnix zijn er bij in het Patronaat.

Het zijn beruchte avonden. Eye on the future op 24 december, al jarenlang brengt dit feest het gekste in de bezoekers naar boven. Alsof de uitgebreide diners, het drankgebruik en de geur van dennenaalden voor extra energie zorgen; het is de avond voor bizarre outfits, extravagant gedrag en losgaan op de betere house en techno. Na vele edities in de zalen van De Lichtfabriek verhuisde het feest vorig jaar naar het Patronaat. Ook dit jaar blijft Eye on the future's Kerstavond hier van de partij, gelegen in het centrum van Haarlem vormt de club namelijk een ideale locatie voor een doldwaze heilige nacht. Want tel even mee: een partypubliek in kennelijke staat, belachelijke Kerst-outfits (vergeet de slingers niet.), overdreven decoraties en de leukste Kerstplaatjes van je favoriete dj -dit wordt Kerst zoals Onze Lieve Heer het heeft bedoeld.

Line-up
We werpen een brede blik in de toekomst. Want Eye on the future laat deze Kerst het beste uit verschillende muziekstijlen horen, van de catchy techno van Michel de Hey naar de aantrekkelijke housegrooves van Marnix. Daar tussen bevindt zich Erick E, sinds jaar en dag het house-geweten van Nederland, maar op Eye on the future een speciale techhouse-set presenterend. De heren worden in de grote zaal bijgestaan door dj's Ille Bitch en Mike Ravelli, zondermeer Haarlemse helden die ondertussen ook de rest van Nederland hebben overtuigd van hun kwaliteiten.

In de tweede zaal van het Patronaat is deze nacht eveneens één van Hollands grotere dj's te horen: Bart Skils. Opperhoofd van de fameuze Amsterdamse Voltt-feesten, eveneens succesvol met zijn producties en dj-sets. Hij wordt hier bijgestaan door Eye on the Future-resident Michel Becks en dj's Miss Melera en WB.

Kortom, een gezegende avond. Een bizarre versie van Kerstnacht zoals het eigenlijk was bedoeld, met een partycrowd in alle staten en Kerstliedjes in een technogroove.

4 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
(Y)
 
Erick E! (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 65659, 24292}
wat een overheerlijke line-up!! :yes:

Eye on the Future met kerst = immer der hammer!
 
nice line-up!