Partyflock
 
­ Nederland

Sexy Motherfucker
In the house city tour

gepubliceerd door , op
Sexy Motherfucker
14 oktober 2010
FeestSexy Motherfucker · In the house city tour
Datumzaterdag 20 november 2010
WinactieSexy Motherfucker actiegesloten
LocatieMatrixx
Aankomende zaterdag is het alweer tijd voor de derde editie van de ‘Sexy Motherfucker In The House City Tour'. Deze keer is club Matrixx in Nijmegen aan de beurt. Hier werd kort geleden nog de Nightlife Awards 2010 uitgereikt. De award voor populairste megaclub van Nederland werd gewonnen door de organisator van de avond: Matrixx in Nijmegen.

Matrixx werd geprezen voor hun creatieve mix van eigen concepten afgewisseld met landelijke bekende feestconcepten. Eén van die concepten is ‘Sexy Motherfucker In The House City Tour'. Het concept dat keer op keer zorgt voor dikke rijen voor de clubs en vele uitverkochte edities.

Maar verwacht niet alleen dikke housebeats van Afro Bros, Seductive, Kid Kaio, Delivio Reavon & Aaron Gill, Brian Chundro & Santos & Brian Chundro & Santos, Carlos Barbosa, Robert Feelgood, Miss Sugaware, maar ook een vette visuele show en vocale ondersteuning van maar liefst drie mc's! Pryme, Knowledje en D-Jay zijn de masters of ceremonie en rocken samen tot in de vroege uurtjes.

De Sexy Tour gaat verder waar andere houseconcepten ophouden. Met een trouwe schare fans, een aanstaande internationale tour en een dubbele mix cd behoord Sexy Motherfucker tot één van de avonden waar je bij moet zijn geweest! Aanstaande zaterdag 20 november dus in club Matrixx – Nijmegen. Voorkom teleurstelling aan de deur: Get your tickets now! Sexy People Stay Connected.

Sexy Motherfucker In The House City Tour.

DJ's:
Afro Bros
Seductive
Kid Kaio
Delivio Reavon & Aaron Gill
Brian Chundro & Santos & Brian Chundro & Santos
Carlos Barbosa
Kriss-One
Miss Sugaware
Robert Feelgood

MC Knowledje
MC D-Jay
MC Pryme

1 opmerking

 
Sexy Motherfuckerrr! :cheer: