Partyflock
 
­ Nederland

Touch in the Hague

gepubliceerd door , op
Touch
13 november 2010
FeestTouch · The Hague
Datumvrijdag 17 december 2010
WinactiesTouch actiegesloten
Touch actiegesloten
LocatieMadness
Het wordt vaak geroepen, men mist de kleine en intieme party's van vroeger. Of een leuke club waar men gezellig met een vriend(in) of collega's heen kan gaan en waar niet al te jong publiek rondloopt. Touch Events komt daarom met een nieuw clubconcept Touch. Op vrijdag 17 december 2010 komt er een maandelijks terugkerend vaste vrijdagavond in Den Haag. Naast de grote dance-events in de rest van het land, wil Touch inspelen op de grote behoefte aan kleinere clubfeesten in een intieme setting. Touch Events is bij het grote publiek vooral bekend van Touch at the Sea in Bloemendaal en de Pier in Scheveningen. Het is in dansscène algemeen bekend wat een geweldige sfeer er altijd bij Touch-feesten zijn. Uit heel Nederland en Belgie komen er bezoekers af op dit concept, omdat ze de juiste mensen weten te trekken. Het waarom is duidelijk. Bij Touch draait het om het positieve gevoel, men mag zijn wie men wilt zijn en iedereen is bijzonder.

A special Touch in The Hague is hét nieuwe high-class netwerk danceconcept op een schitterende intieme locatie, midden in het centrum van Den Haag. Met Touch in Club Madness krijgt Den Haag weer een uitgaansavond voor 23+ publiek van enig niveau en waar heerlijke house & progressive muziek zal worden gedraaid.

Met A Special Touch willen wordt de bezoeker uitgenodigd om van de bank te komen en weer uit te gaan zoals uitgaan bedoeld is. Een warme ontvangst, hapjes en een zorgvuldige uitgekozen line-up met een succesvolle organisatie die een avond bijzonder weet te maken. Omdat er ook zoveel singles rondlopen heeft de organisatie bedacht daar als proef extra aandacht aan te geven door voor hen een speciale etage te reserveren. A special Touch is geen singlefeest om misverstanden te voorkomen, maar Touch wil deze grote doelgroep wel graag aanspreken dat een Touchfeest bij uitstek een feest is waar je leuke mensen ontmoet.

Raak ook in Touch op dit heerlijke clubfeest met een opvallend hoog "mooie en leuke mensen gehalte" en een geweldige line-up om van te smullen. Dit feest sluit qua tijdstip ook perfect aan op één van de bekende netwerkborrels op vrijdag. A Special Touch is de perfecte optie om de avond goed af te sluiten. Er zijn slechts 250 tickets beschikbaar voor dit speciale feest.

De Line-up
Resident Santito: deze internationale dj weet als geen ander het Touch-gevoel van neer te zetten. Santito is een begrip en heeft een grote schare fans en staat met grote regelmaat in bekende clubs als Panama en de Escape, maar ook bij Pacha Ibiza (Belgie & Marrokko), Grotesque, Exceptionnel en Crazyland.

Misja Helsloot: een geweldige dj met een imposante carrière. In oktober stond hij nog in de line-up met Tiësto in Ibiza's grootste club Privilege, maar ook regelmatig bij Grotesque en Luminosity.

Peter Woodz: gaat de avond openen en naast producer ook resident dj van Litte Sins. Peter heeft een trouwe kern van fans opgebouwd en staat te trappelen om bij dit nieuwe concept van Touch zijn passie voor muziek met de bezoekers te delen.

Meer info/tickets: www.touchevents.nl (ook voor In Touch with Christmas).

3 opmerkingen