Partyflock
 
­ Nederland

Tomb Raider het aankomende paradepaardje van DanceVibezz

gepubliceerd door , op
Tomb Raider het aankomende paradepaardje van DanceVibezz
15 november 2010
FeestTomb Raider · Lara Croft @ Crystal venue
Datumzaterdag 27 november 2010
WinactieTomb Raider actiegesloten
LocatieCrystal Venue
Met de mogelijkheid tot vele creatieve combinaties is Tomb Raider het aankomende paradepaardje van DanceVibezz. De compleet vernieuwde Crystal Venue brengt mensen uit heel Nederland weer naar Culemborg. De reacties op de eerste paar maanden, waarin diverse organisaties de Venue betraden, zijn opvallend positief. Terecht ook wel, want de nieuwe uitbater heeft er geen half werk van gemaakt. DanceVibezz heeft met haar Silver&White Edition een indrukwekkend visitekaartje afgegeven en dus zijn de verwachtingen voor Tomb Raider ook weer meer dan hoog gespannen. De Crystal Venue opent in samenwerking met Dancevibezz zaterdag 27 november 2 zalen. De grote zaal wordt omgetoverd tot Ancient Greek Area'. Een zaal waar je het gevoel bekruipt een nog niet ontdekte tempel uit de Griekse oudheid te betreden! Kosten nog moeite zijn gespaard de areas stuk voor stuk prachtig in te richten. Met zo'n uniek thema liggen de ideeën natuurlijk ook wel voor het oprapen. Deze organisatie zal zich er echter nooit makkelijk van afmaken en verzorgt daarom een nacht vol vermaak met de beste artiesten, de wreedste special FX en natuurlijk exciting entertainment!

Chinatown by New Club Déjà Vu
In de tweede zaal neemt Lara Croft je mee naar Chinatown waar de macht in handen is van het eeuwenoude Club Déjà Vu! Laat je betoveren door de hemelse klanken van de aloude trance klassiekers. In combinatie met de high-tech styles van tegenwoordig moet het voor Lara Croft en jou niet moeilijk zijn in deze zaal herinneringen op te halen en het verleden met anderen in de toekomst te delen. Om je geheugen op te frissen hebben ze voor deze avond Déjà Vu's founder dj RAM als headliner, (hij mag absoluut niet ontbreken!
Ook een absolute aanrader voor zij die Chinatown op zijn best willen bezoeken is het schouwspel van The bad Boy inside! Niemand minder dan UK Bad Boy, Tom Harding zal de Chinese muur in rap tempo weten op te blazen!

Pandora's Box!
In iedere area van De Crystal Venue is een box van Pandora te vinden. Echter, niemand die door de jaren heen heeft kunnen vertellen wat de inhoud van deze box je nu precies brengt, Pleasure or Danger..? Richness or Sorrow? Weet jij de box te vinden? Dan is de box voor jou! Volg de cryptische aanwijzingen via de visual fx. Deze shows zijn zo afgestemd dat iedere Area ongetwijfeld een vinder oplevert. Ga jij naar huis met de prachtige inhoud van de door jouw gevonden box van Pandora? Of heeft je nieuwsgierigheid naar de inhoud van deze doos je iets anders opgeleverd? Dancevibezz voegt met deze unieke zoektocht in ieder geval een extra dimensie toe aan haar concept.

Vip & Regular Tickets
Wil jij Tomb Raider nog luxer beleven? Dat kan. Er zijn nog enkele viptickets beschikbaar. Voor maar € 45,- beleef jij dit feest als geen ander. Wees wel snel, want volgens Griekse mythologie zijn het de goden die de heerschappij veranderd hebben en niet haar volgelingen... Regular tickets zijn in de voorverkoop € 30,- Je haalt ze online bij Paylogic of bij één van de Primera winkels bij jouw in de buurt.

Dresscode: Lara Croftstyle, Army, Greek, Chinese, or African Style! (no jeans allowed)
Voor meer informatie, maar zeker ook inspiratie heeft DanceVibezz een prachtige website laten bouwen voor Tomb Raider. Check www.ysd-tombraider.nl

20 opmerkingen

 
Zoiezo aanwezig;)
Artiest {SHOWLIST artist 48643, 111499}
Absolutely Rockin'

Nu al zin in!
Jammer dat we niet in het land zijn anders kwamen we zeker!

Suc6 Michael en Chantal!
 
Uitspraak van Club Déjà Vu op dinsdag 16 november 2010 om 18:33:
Club Déjà Vu Chinatown area!!

Dat waren nog eens zondagen pfff
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
Hijs is fein. dit wordt top of the billen. :)
 
Uitspraak van dj ko-c op dinsdag 16 november 2010 om 21:17:
Hijs is fein. dit wordt top of the billen. :)

w zg j?
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 16 november 2010 om 23:41:
w zg j?

Maakt niet uit wat hij zei.
Hij bedoeld word top feest met een heerlijke line up, hij draait zelf ook in de Chinese Area.
Dus knallen gegarandeerd deze avond. En zoals Koos altijd zegt: .NL
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 16 november 2010 om 20:24:
Dat waren nog eens zondagen pfff

Totally Agree!
 
Uitspraak van Clubber op woensdag 17 november 2010 om 12:54:
Totally Agree!

Dan heb ik nieuws, ze gaan terug komen in 2011.
Heb achter de schermen mee mogen kijken, maar dat gaat helemaal de bomb worden.
 
Ziet er goed uit hoor.. (Y)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 17 november 2010 om 21:48:
Dan heb ik nieuws, ze gaan terug komen in 2011.

Ook op dezelfde bodem? ;)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3203, 4260}
Artiest {SHOWLIST artist 52436, 73994}
Heb ik nou een deja vu of is dit weer een feest van dancevibezz gaat zeker weer knallen met zijn allen !!!!!!