Partyflock
 
­ Nederland

UK Hardhouse Classics op de “Fall edition” van Clubberland

gepubliceerd door , op
Special edition
2 november 2010
Zaterdag 27 november 2010 vind er weer een nieuwe editie plaats van Clubberland in Pand 3 te Deventer. Deze speciale “Fall Edition” wordt afgesloten met een setje onvervalste UK hardtrance / Hardhouse Classics door dj Higgens. De tracks brengen herinneringen terug aan de legendarische HQ party’s in de Melkweg te Amsterdam of aan het HQ podium op Dancevalley. De stijl kenmerkt zich door lekker dansbaar te zijn; up-tempo, met veel euforische breaks en een groot “feelgood gehalte”. Evengoed een Girls-thing als een Boys-thing dus…

Eerder op de avond kun je optredens verwachten van de dj’s Hitman (House), Agano (Elektro/Techhouse) en Pleomax a.k.a. Jelmerius (French tek). Deze dj’s zijn allemaal jong en opkomend talent uit de regio. En zijn aan de hand van hun demo uitgenodigd om te komen draaien. Want op deze manier wil Clubberland graag dit soort talent in de spotlight zetten, want zij zijn het geluid van de toekomst.


De “Fall Edition” begint om 20.00 uur en duurt tot 01.00 uur, waarmee het een ideale starter is voor je lekkere nacht uit. En omdat er geen timetable bekend word gemaakt is het dus, be smart, come early! De toegang is gratis; wel wil de organisatie graag de aandacht vestigen op de collecte bus voor 3FM serious request die je in de zaal zult aantreffen. Met de opbrengst van deze actie steunt 3FM jaarlijks een goed doel dat vastgesteld wordt in samenwerking met het Rode Kruis. Dit keer gaat de opbrengst naar de kinderen die hun ouders zijn verloren aan de gevolgen van aids, om ze hun toekomst terug te geven. Het idee om deze editie van Clubberland te koppelen aan de actie van 3FM, is gekomen omdat er op 29 November, 2 dappere mannen beginnen aan hun reis van Amsterdam naar Dakar voor dit goede doel samen met 14 andere teams.

Don’t stay inn! – tot Clubberland.

5 opmerkingen

 
Werkzaam bij Moon Star Events
goed iniatief ook voor 3fm maar ook zeker dat talent de kans krijgt.
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Goooooo Higgiman! Laat ze ff wat goeie soundjes horen vriend!
met dank aan higgens voor het schrijven van dit bericht!!!

we gaan er een top avond van maken!!!
Uitspraak van Charly Rocks op zondag 14 november 2010 om 19:05:
Laat ze ff wat goeie soundjes horen vriend!

Te veel lekkere tunes om uit te kiezen! Wordt nog lastig...