Partyflock
 
­

Grand Opening Unique sexycity

gepubliceerd door , op
Deze Vrijdag zal het allemaal gebeuren. Maak je klaar voor een avond waar fantasie en werkelijkheid tot 1 zullen samensmelten. Hou je vast voor onze Grand Opening van Unique.

Wees gewaarschuwd om je aan de dresscode te houden! And Be aware voor onze Bitches. Ze zullen jullie deze avond niet heel houden! Kom dan ook als je wildste fantasie en sloof je uit voor onze Bitches. Hou je aan de dresscode en kom Kinky & Sexy. En vergeet niet dat je met sneakers en jeans niet binnen komt of je moet in je boxershort rond willen wandelen, wat ook heel kinky kan zijn.

Deze nacht zal een nacht zijn vol met erotische entertainment. Ze zullen jullie doen ontwaken in een erotische droom waar je zelf het middelpunt van bent. Laat je meeslepen met het publiek en onze Unieke shows en voel jezelf Unique.

Meesteres Kimberly zal jullie de hele avond hosten en begeleiden ( ze houdt jullie in de gaten ). Haar seksslaven zullen jullie de hele avond kietelen en tikkelen met een erotisch spel van verscheidene unieke shows met uniforms, leer en rubber.

Ook zullen de slaven jullie de hele avond voorzien van fruit en heerlijke lekkernijen. Kom vroeg om niks van deze Unique avond te missen en om zeker van te zijn dat je binnen komt. Wij verwachten dat het heel druk gaat worden.

Unique sexycity
Vrijdag 14 november
Kingdom Marcanti
Jan van Galenstraat 6-10 Amsterdam
Open 21.00 till 09.00
Ladies free entrance from 21.00 till 22.00
Presale: 16,- / At the door: 21,-
Presale VIP: 25,- / VIP at the door: 32,50
Fast entrance with VIP-ticket

12 opmerkingen

mooiste openingstijden ooit: van 9 tot 9 kendum het klokkie rond
 
En dan cker alleen maar shows met vrouwen ( lekker ouderwets),ik d8 het niet! :@
Mijn oog wil ook wat :P
laatste aanpassing
Er komen zelfs meerdere mannen in de shows! Natuurlijk willen wij ook wat!
Kaartjes al gekocht, dus ben er zeker!
Wordt echt een top-avondje!!! :D
Woeiii!
 
wasteland, crazyland en dit...­ zijn er nou nog niet genoeg van dit soort feesten??

dit zal wel net zo gaan als met de rest van de feesten, de commercie ruikt geld dus gaat er een overdaad aan dit soort feesten gehouden worden waardoor er publiek op afkomt wat totaal niet op dit soort feesten thuishoort...­ jammer hoor
Dan blijf JIJ toch lekker weg!! ;-)
laatste aanpassing
 
ben je nou helemaal betoeterd :@

ik wil gewoon niet dat hier zo'n hype van gemaakt gaat worden...voor je het weet zie je mien en berend van het platteland in hun snel aangeschafde te strak zittende leren broek en topje er rondlopen... :dood:
Nog anybody op zoek naar een kaartje? Moet er nog eentje kwijt...­
present 8)