Partyflock
 
­ Nederland

Laatste informatie Soenda Indoor

gepubliceerd door , op
Nog minder dan een week te gaan en dan is het eindelijk zover! Dan zal de jungle van Soenda vriend weer het decor zijn van vele ravende jongeren! Ook dit keer liegt de line-up er weer niet om met artiesten als Raresh, Matthias Tazmann, The Advent, Mathias Kaden, Rino Ceronne en nog veel meer. Naast dansen is er natuurlijk veel meer te doen op 6 november. Zo kan je ff chillen met levensgrote Soenda's, een oud pornofilmpje kijken in de bios of gewoon ff hangen in de kooi.

Winnaars prijsvraag
Enkele weken geleden konden jullie mee doen aan de speciale Junction Hands prijsvraag. De vraag hierbij was: “Wat is de leeftijd van Rino Ceronne en Markantonio?”. Het goede antwoord was 37 en 35 jaar oud. De winnaars zijn: Frank Berg, Raymond van Loenen, Nadine van Duin, Koela Chatzoudis en Marieke Holtes. De winnaars krijgen een e-ticket op gestuurd. Gefeliciteerd!

Timetable
Studio 1
22.00 - 23.30      Kid Culture
23.30 - 01.00      Lützenkirchen
01.00 - 02.30      Ilario Alicante
02.30 - 04.00      The Advent
04.00 - 06.00      Junction Hands
               
Studio 2              
22.15 - 23.45      Wesdex
23.45 - 01.45      Matthias Tanzmann
01.45 - 03.45      Mathias Kaden
03.45 - 05.45      Raresh

Tickets
De kaartverkoop loopt lekker door! Dus wil je zeker zijn van een kaartje, koop deze dan op tijd bij de Primera of klik hier om je kaartje online te kopen.

Route
Het adres van Central Studio's is Gietijzerstraat 3-5 en is centraal gelegen in Utrecht. Kom je met de trein, stap dan uit bij NS station Utrecht Zuilen. Vanaf hier loop je in 5 minuten naar Central Studio's. Vanaf Station Centraal Utrecht neem je buslijn 4 richting Industrieterrein Cartesiusweg. Stap na ongeveer 10 minuten uit bij halte Gietijzerstraat. Voor meer info kijk op www.centralstudios.nl Je wordt geadviseerd om met de fiets of openbaar vervoer naar Soenda Indoor af te reizen. Elevation Events streeft naar een betere wereld voor dier en natuur en geeft dat graag door aan haar bezoekers.

Pendelbussen
Voor de terugweg van Central Studio's naar Station Centraal Utrecht zijn er gratis pendelbussen. Deze rijden vanaf 04:00 en stoppen ook bij de officiële afterparty in Club Poema RAW.

Afterparty
Echte techno liefhebbers stoppen niet om 6 uur maar gaan altijd nog door! Daarom is er ook bij deze editie weer een officiële after party in club Poema RAW. De line-up maken ze nog niet geheel bekend maar sowieso zullen Rino Cerrone, Markantonio en Paul Boex hun kunsten vertonen. Zorg dat je er op tijd bent want er is geen voorverkoop voor de after. Vorige keer was deze al om 8 uur uitverkocht!

Soenda Indoor 2011
Op 6 november zal de organisatie met trots de line-up en data van Soenda Indoor 2011 bekend maken!

8 opmerkingen

had toch eigenlijk wel verwacht dat The Advent zou afsluiten, maar dit is prima!
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
Uitspraak van __kees op maandag 1 november 2010 om 11:55:
had toch eigenlijk wel verwacht dat The Advent zou afsluiten, maar dit is prima!

We hebben dit keer de time table samen met de artiesten bepaald. En Junction Hands wil heel graag over The Advent heen rollen... dus het einde is nog ff 10 schepjes er over heen :D
Na 2 maanden aftellen komt het nu wel heeeeeeeel dichtbij!!! Dit wordt knallen!
 
Whoeii! Fokking veel zin in! Hardcore vlammen zaterdag!!:D
:cheer: