Partyflock
 
­ Nederland

Club r_AW
Hard tot de macht 25

gepubliceerd door , op
Club r_AW
12 oktober 2010
Alweer de 25e editie van Club r_AW, maar uitgeteld zijn is de organisatie letterlijk en figuurlijk nog lang niet. Naast dit heuglijke feit viert de organisatie als The Third Movement tevens het 10 jarig bestaan. Een dubbel jubileum vraagt natuurlijk om een gepaste viering.

Bij velen ligt de september editie nog vers is in het geheugen, maar 27 november vindt alweer de laatste editie van dit kalenderjaar plaats en er valt zoals gezegd nogal wat te vieren. Tijd om een blik open te trekken met de grofste beats and breaks, onder aanvoering van een hoop bekende gezichten: Manu Le Malin, Rude Awakening, Armageddon Project, N-Vitral, The DJ Producer, Hilarious, Deathmachine en The Immobilizers.

Een verzameling van pioniers en pioniers in spé dus die de P60 voor de 25e maal op zijn grondvesten zal doen schudden. Er staan diverse battles op het programma, maar wie de strijdt met wie aangaat laat The Third Movement nog even in nevelen gehuld. Men kan er in ieder geval met deze line-up gerust op zijn dat het gehele muzikale spectrum zoals je dat gewend bent, volledig dichtgetimmerd is.

Elk zichzelf respecterende liefhebber van slopende industrial hardcore beats, rollende techno ritmes en vuige drum & bass snares heeft bij deze 27 november dikgedrukt Club r_AW in zijn/haar agenda staan.

Wie nog even wilt nagenieten van de of gewoon in de stemming wilt komen voor 27 november, neem dan een kijkje op www.3voor12.nl voor de opgenomen sets van de vorige editie. En zij die aldaar niet in de gelegenheid geweest zijn om het nieuwe N-Vitral album in hun bezit te krijgen, deze is inmiddels ook verkrijgbaar in The Third Movement webshop www.ttmshop.nl.

Kaarten voor Club r_AW zijn inmiddels verkrijgbaar in voorverkoop á 16 euro bij Paylogic, See en de Primera en Free Record Shop winkels door het land.

32 opmerkingen

 
Aanwezig (H)
Uiteraard (H)
laatste aanpassing
 
Gatverdamme, wat een line-up :D
Artiest {SHOWLIST artist 82170, 40745, 13003}
Ook gewoon voor mij persoonlijk meteen de vetste line up van alle 25 x, potdomme wat is dit een geniale line up zeg :respect:

Dat wordt weer helemaal los op Armageddon Project en N-Vitral :yes:
dit soort onweerstaanbare feesten mogen van mij ook wel eens in regio n-brabant komen!
 
Netjessss! :D
verplichte kost!
Hier heb ik weer zooooo veel zin in :bounce:
I'll be there
 
(L)
kom maar op :honger: :kwijl:
Dik :O
laatste aanpassing
Al in de planning :D
Wat een droom line-up.. :lief:
Waarom alweer in de P60 dat is zo ver :P
Artiest {SHOWLIST artist 63660, 61311}
WOW... 0_0
Dit worden me toch een paar battels... blaren van het springen, misselijk van de polonaises, en ziek van al het bier... euh oh nee wacht ff....DRONKEN dat was het DRONKEN van al het bier!! :bier: EN ziek worden we na afloop wel.. met beschadigde trommelvliezen wel te verstaan.. Watzeggie?? ja dat bedoel ik.. jij bent al vaker geweest..

Ja dames en heren, ook B2, de beruchte partner van de boze baron, is vroeger ook vaak naar club r_aW geweest, maar je hoeft niet zo te schreeuwen tegen hem, want hij is niet doof! Niet zo doof als wij zullen zijn de 28e van November 2010 in ieder geval, want deze editie word het hardste van.. alles... :bounce:
jeetje wel echt vet zeg, wil hier wel naar toe :yes:
Uitspraak van Morrizz op woensdag 27 oktober 2010 om 16:01:
Waarom alweer in de P60 dat is zo ver

en alst in maastricht is loop je ook te klagen mooie klager ouwe zager