Partyflock
 
­ Nederland

We all love 80's & 90's

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 20 november presenteert radio Veronica de volgende Haagse editie van We all love 80's & 90's in Le Paris! Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Le Paris.

Maak je op zaterdag 20 november klaar voor een avond uit je dak gaan met de helden van toen! Denk jij nog vaak terug aan de tijd dat je liefdesbrieven schreef aan Take That, je cassettebandjes volstonden met ABBA en je de sterren van de hemel danste op Madonna's ‘Like a virgin'? George Michael, Aretha Franklin of de Village People. het is allemaal weer up to date op de dansvloer tijdens We all love 80's & 90's! Terwijl jij je beste dansmoves uit de kast haalt nemen de vj's je met de meest fantastische videobeelden mee terug naar de jaren waarin Bassie & Adriaan achter De Baron aanzaten en jij aan de buis gekluisterd zat voor Rolf Wouters en ‘Uhhh. Vergeet je tandenborstel niet!'. Zoek dus je beenwarmers op, vergeet je kuif niet te touperen en kom op zaterdag 20 november naar Le Paris!

De Haagse editie van We all love 80's & 90's vindt elke maand plaats in de smaakvolle club Le Paris, te vinden aan de Kettingstraat in hartje Den Haag. Gevestigd in een prachtig historisch pand biedt deze club het ideale decor voor een reis terug in de tijd. Tijdens elke editie van We all love 80's & 90's nemen de beste dj's plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De vj's zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

We all love 80's & 90's is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast de Winkel van Sinkel Utrecht, Panama Amsterdam, 013 Tilburg, De Effenaar Eindhoven en Off_Corso Rotterdam. De beste dj's draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het vj team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.

Tickets: vvk 10,00 euro (excl. fee), d€12,50 euro
Presale online: www.wealllove.com
Presale adres: Primera (alle winkels in Nederland / zie: www.primera.nl)
Website: www.wealllove.com / www.unomodo.nl / www.leparis.nl

1 opmerking

Hehe dit lijkt me wel cool lekker oldskool