Partyflock
 
­

Q4T staat voor jouw trance avontuur

gepubliceerd door , op
flyer Quest4Trance
FeestQuest4Trance · Xmas Edition
Datumzaterdag 18 december 2010
LocatieLexion
WinactieQuest4Trance actie, gesloten
Er komt een waanzinnig Kerstfeest aan! Op zaterdag 18 december is de nu nog beter bereikbare Lexion het toneel van de Quest4Trance X'Mas Edition! De Quest4Trance feesten hebben zichzelf bewezen de afgelopen jaren. Je hoeft er alleen maar de positieve reacties op na te lezen van de diverse club, - en strandedities. Q4T maakt zijn naam keer op keer weer waar. Véél voor weinig! Quest4Trance geeft onbekende dj's een kans om voor een publiek om te treden. Een kans die niet iedereen kan krijgen.

Doordat de sets worden opgenomen en gepresenteerd op de speciale Quest4Trance website krijgen de onbekende dj's een kans zichzelf te promoten. Door het enthousiasme en de positieve inzet van deze groep dj's heeft Q4T een naam gemaakt binnen de huidige Trance scene. Om het jaar knallend af te sluiten komt er dus een speciale spectaculaire Quest4Trance editie. Alles maar dan ook álles wordt uit de kast getrokken voor dit Feest van het Jaar. Voorzien van spectaculaire lasers zullen met maar liefst 4 area's vol talenten en topartiesten garant staan voor een explosieve nacht die barst van de muzikale hoogtepunten.

Klinkt dit overdreven? Niet wanneer je het volgende namenlijst onder ogen krijgt: Signum, RAM, Misja Helsloot, Vast Vision, Jorn van Deynhoven, Fast Distance, Manuel Le Saux, Ferry Tayle... plus nog eens achttien andere dj's die het in hun mars hebben een topset neer te zetten. En dat zullen gaan doen ook!

Wil je deze klapper niet missen (en waarom zou je), wees dan zo verstandig jouw ticket nu al te reserveren. Niet alleen ben je het uitverkochtheidsrisico uit, maar het scheelt je ook nog € 5,-. Je betaalt dan slechts € 25, - voor ongelooflijk veel plezier! Dat laatste is een zekerheidje. Zaterdag 18 december, Lexion Westzaan. Mis het niet!

De eerste 200 bezoekers ontvangen diverse mix cd's van Misja Helsloot, Signum, Ferry Tayle, Roos!, Steeff, LarryD, Vast Vision, Jorn van Deynhoven en ELHaag, die speciaal voor Q4T zijn opgenomen. Dj news Magazine zal aanwezig zijn om foto's te maken, interviews te houden en om een mooie aftermovie te maken. Tevens zal deze editie live worden uitgezonden via AfterHoursFM.

Via onderstaande link kan je je inschrijven voor de Quest4Trance nieuwsbrief. Als je dit vóór 1 november doet, maak je kans op gratis kaartjes voor Quest4Trance op 18 december. www.quest4trance.nl/newsletter

Meer info:
www.quest4trance.nl

Een zoektocht naar Trance. Met Quest4Trance is het zoeken, vinden en vet genieten! Have fun and enjoy the Trance!

6 opmerkingen

 
(Y) gaat een heerliek feestje worden dit.
 
Goed feestje dit en voor maar €25! :D
 
Artiest 8pm
Eens kijken of we het dak van de Lexion af kunnen krijgen !