Partyflock
 
­ Nederland

Club One Party-News

gepubliceerd door , op
Club One Party-News
7 november 2003
FeestClub-One · Openingparty
Datumzaterdag 8 november 2003
LocatieOne
Beste Partyvrienden en vriendinnen.

Aankomende zaterdag is het dan eindelijk zover; de Grand Opening van One. Voor de avond zelf zijn er nog beperkt kaarten verkrijgbaar en iedereen die Amsterdam tot een partystad maakt is uitgenodigd en zal acte présance geven. Ook de aandacht van de nationale en regionale pers is groot, zo zullen er onder andere cameraploegen van enkele grote dance-bladen en tv-zenders aanwezig zijn, maar ook alle toonaangevende dancesite’s zullen aanwezig zijn om verslag te doen van de Grand Opening.

De organisatie van One zal iedereen ontvangen met een glas champange* en jullie de gehele nacht en ochtend* voorzien van versnaperingen en spectaculaire optredens en live-shows. Club One belooft het publiek voor deze nacht waar voor hun geld te geven en een ouderwetse nacht vol entertainment en goede dance-muziek te brengen, een nacht met oog en hart voor het publiek. De organisatie hanteert een extra streng deurbeleid en zal alleen koppels binnen laten.

Na het openingsspektakel van 8 en 9 november staat 16 november het openingsfeest van Silque al in menig agenda gepland. Silque zal iedere zondagavond plaatsvinden in One en zal starten om 17.00 uur en eindigen om 24.00 uur. Silque zal geheel in het teken staan van ontspannen en genieten. Zo zal onze chefkok diverse gerechten en hapjes bereiden voor een verwend publiek en zal er extra veel aandacht besteed worden aan ontspannen. Ook zal er veel meer zitgelegenheid gecreerd worden en zullen onze dj’s iedereen tot middernacht ontspannen laten dansen op heerlijke grooves en tunes.

Wil je bij de opening van Silque aanwezig zijn meld je dan nu aan op onze website en maak wekelijks kans op twee vrijkaarten voor Silque of NRG.
Vanaf 8 November om 22.00 uur tot 9 November 14.00 uur zullen voor jullie draaien: Rogier, Onne, Stephen J. Kroos, Miss Wendy, Isis, Amir, Marcel. Your Host of this party: MC [dj=2893]{Artiest met ID 2893 bestaat niet!}.

Kaarten voor dit evenement zijn dinsdag t.m. zaterdag exclusief te koop in Amsterdam bij: OpenShop, Nieuwezijds Voorburgwal 291 (Achter het paleis op de Dam, links, dagelijks tot 21.00 uur.)

Tickets voor de openingparty (22.00 tot 14.00) kosten € 25,00 (ex fee). Tickets voor de morningparty (toegang na 07.00) kosten € 15,00 (ex fee).

www.ClubOne.nl
One to party


* Tijdens de openingsparty maken wij gebruik van een laat vergunning dit houd in dat wij tussen 5.00 en 7.00 uur open mogen blijven, maar wij mogen dan geen alcohol schenken.

3 opmerkingen

Artiest Olash
bootleg any friebies or you don"t
jouiej ar a pussy motherfok
and neukt cavia
lopt die ijzere ridder er nog rond? :D