Partyflock
 
­ Nederland

Bar25 ADE special dinner

gepubliceerd door , op
Bar25
7 oktober 2010
FeestBar25 · ADE special sunday
Datumzondag 24 oktober 2010
LocatieDaniel Goedkoopstraat
Op zondag 24 oktober zal Bar27 in samenwerking met Bar25 Berlijn en Studio Soulrock alles uit de kast trekken om ADE 2010 met een dikke knaller af te sluiten! Berlijn en Amsterdam smelten deze zondag samen. Verwacht een "crazy paradise" met veel Berlijnse artiesten, gekkigheid, vrolijke mensen en het bekende Bar25 gevoel. Daarnaast kun je je artistiek onder handen laten nemen door een van de schmink artiesten of na vier dagen op de ADE dansvloer te hebben gestaan eindelijk genieten van een heerlijke en ontspannende massage...

Tevens wordt jullie de mogelijkheid geboden om samen met de deelnemende organisaties eerst een lekker hapje te komen eten onder het genot van een muziekje! Het menu is samengesteld uit gezonde en heerlijke ingrediënten, waarbij je de keus hebt uit pasta´s, salade en soep. Dit is voor iedereen toegankelijk tegen een kleine bijdrage vanaf 5 euro per persoon. Vanaf 16.30 uur kun je gezellig komen aanschuiven in de Daniel Goedkoopstraat. Zorg dat je op tijd komt, want de keuken blijft slechts enkele uren geopend. Daarnaast zullen de eerste artiesten uit de programmering om 16:30 uur starten, dus het feest zal vroeg losbarsten!

Je kunt je voor het eten aanmelden door een e-mail te sturen naar: Bar27amsterdam@gmail.com. Je bestelt een combi-ticket (eet & entree vanaf 17,50 euro) of indien je al een entree kaartje hebt, alleen een ticket voor het eten (vanaf 5 euro). Je krijgt dan een overzicht van het menu en hebt tevens de keus om je eigen menu samen te stellen. Uiteraard is er ook aan de vegetariërs gedacht. Er zijn maar een beperkt aantal tickets voor het eten beschikbaar, dus wees er a.u.b. snel bij!